Teraz Komorowski i jego kumple z partii wymyślili żeby NAS poprosic o 500 dni. Kolejne póltora roku. Mają czelnośc prosić o więcej zaufania w sytuacji gdy nie dają ŻADNEJ gwarancji na jakiekolwiek zmiany. Przez ostatnie 3 lata nie zrobili NIC i teraz chcą dostać kolejne 500 dni wakacji! DO DOMU PANOWIE a nie do prezydentury.
Wybory prezydenckie 2010 – druga tura
-
-
Kaczyński na prezydenta!
-
Już był, i może starczy?
-
Prosze pszemyślec zobaczycie jak wygra komorowski. Co będzie się działo przeciwko nam. Pozdrowienia.
-
Kacper, chyba faktycznie masz się czego bać. Komorowski na pewno "przeciwko wam" nie w zlikwiduje nauki ortografii.
-
Popieram Rudego! Nie zrobili nic... a ludzie i tak pewnie ich wybiorą! Zastanówmy się w takim razie. Jak inteligentne jest nasze społeczeństwo...
-
Rudy - gwarancje na zmiany daje ci Kaczyński. Mówi: zobaczcie jak się zmieniłem! Chyba mu uwierzyłeś. Powodzenia.
-
Nie mówię o zmianach wizerunkowych. Chodzi o wprowadzanie ambitnych reform. Platforma od nich cały czas ucieka. Boi się, że jej słupki w sondażach spadną... Więc siedzą Panowie rozparci w fotelach i czas im przeleciał. Teraz chcą więcej czasu. A ja mówię BASTA! Głosowałem na tych patałachów kilka ostatnich wyborów z kolei. Mam więc prawo wymagać. Czuję się Osobiście nabity w butelkę. Poza wszystkim, Jarek jest dużo lepszym kandydatem niż Bronek. Tutaj nie mam żadnych wątpliwości.
-
Rudy - jak trochę poczytasz to się może dowiesz kto nigdy nie ma żadnych wątpliwości.
-
Bartek - Rudy nie ma żadnych wątpliwości "tutaj", a nie "nigdy". Pudło :)
Od początku kampanii pytam tu i tam o jakąkolwiek zaletę Bronka w której nie padłoby "Kaczyński", "PiS", "jątrzy i dzieli" itp. Nie doczekałem się, za to w zamian wielokroć zostałem nazwany zwolennikiem PiS (czemu? ), a raz nawet próbowała mnie zagryźć wściekła Nadfelietonistka uzbrojona w panel - zwolennicy Ponurego Gajowego kiepsko z argumentami, strasznie kiepsko :)
No, ale tak to już jest jak się TVN i Wybiórczą przedawkuje... PS - dla tych co bardzo by chcieli, ale nie dają rady: niepopieranie Bronka nie równa się popieraniu PiS. -
Słońce Peru po co te dyrdymały piszesz jak sam nie wiesz o co ci chodzi! Tak wiem zaraz zaczniesz starą spiewkę że art ten i ten paragraf ten i ten, i że powiadomisz odpowiednie organa. Wiesz co jesteś ŻAŁOSNY!
-
Ale o coś Ci chodzi, zawistny kłamco i pomawiaczu Niemim? Uważaj na słowa - z anonimowego bluzgacza stałeś się bardzo nieanonimowym bluzgaczem, a organa (Leia? ) się Tobą synku zajmują, choć nawet o tym nie wiesz. Nie sądzisz chyba, że "czarni" będą wpadać o 6 rano po takiego mikrego karzełka zaspokajającego się bluzganiem w internecie? Swoją drogą - taki z Ciebie cwaniaczek, ale wystarczyło pogrozić paluszkiem żebyś zniknął na dwa miesiące. Śmiech na sali... Nie chce mi się wracać do dawnej dyskusji (a raczej wgniatania Cię w bruk) bo leżącego się nie kopie więc zakończę na cytacie: "kłamco i pomawiaczu Niemimie popełniłeś przestępstwo i zostaniesz za nie ukarany". Nie pisz więcej w moją stronę, brzydzę się Tobą. Łączę się w bólu, radośnie ignoruję i życzę szczęścia (może być potrzebne) :)
Wracając do meritum, bo Niemim jak to ma w zwyczaju nic mądrego nie napisał. Pytanie konkursowe brzmi "podaj zaletę Bronka Komorowskiego nie polegającą na nie-byciu-kaczyńskim-lub-pisem". Do wygrania - mandat na sprawowanie najwyższego urzędu w Polsce dla Bronka :)
Pozdrawiam, r. -
Super Niemim jesteś wielki -kilka słów i gość zagotowany.
-
Słońce peru - "nie bycie kaczyńskim lub pisem" to wielka zaleta. I ona na początek wystarczy.
-
Słońce Peru obrońco Piwnicy Paryskiej zanim sztab twych ludzi mnie ukara powiedz mi co działo się w zeszłym tygodniu w knajpie zwaną Paryską że chodniki w koło Paryskiej są całe we krwi? Może komuś nos rozkwasili - jak to mówi Lolka. Wiesz to napisz, nie wiesz to zamilcz.