No i daj na mszę w sobotę o 18stej i módl się za twojego wybawcę który cię do niczego nie doprowadzi. Jak wygra to wyjazd na Wschód Polski masz gratis tam jest miejsce PIS-u nie na Zachodzie Polski no i oczywiście bliżej do Dj o. Rydzyka.
Wybory prezydenckie 2010 – druga tura
-
-
Jak Ci brak argumentów to nie pisz wcale. Po co czepiasz się Kościoła i wyzywasz.
-
Kaczusiu ty jaruniu ty moja tititi malutka obłudeczko oj czorciczku niedobry tititi ty mój, jacie i tak wybiorę a ty mnie dalej oszukuj malutki ty mój cheretyczku obłudniczku nonono ti niedobrutki titi nono, o nochalek rośnie oj niedobrutki zaraz posmarujemy i odpadnie.
-
Nikogo się nie czepiam jest wolność słowa tak. A co zabronisz mi pisać. I kogo tu wyzywam. Czasami się nawracam ale to tylko czasami. A co do argumentów to już wcześniej pisałem. Mnie nie przekonają że białe jest białe a czarne jest czarne.
-
Ja Tobie nie zabraniam pisać, ale zabraniam wyzywać :D ).
-
Czym cię obraziłem? Bo jeżeli traktujesz to jako obrazę to wybacz musisz być bardzo wrazliwa. Ale ja oddam swój cenny głos na Bronka.
-
Misiu! Oszołomku, miałem ci coś odpisać ale... tak pomyślałem, komu i po co? :) Przecież ty jesteś "CAŁY NARÓD" i ten, no... " PRAWDZIWY POLAK" - a, z narodem się nie dyskutuje. Oj, biedny ty będziesz 05 lipca 2010r o poranku :) Chyba zejdziesz do podziemia, partyzantka czy co? :) ) :).
-
Jakos ten ranek przezyje, gorzej jestem optymista.
-
Karola -> Wolność słowa mamy, nawet prezes (którym pozostanie) PiS Ci to powie. Poza tym Detonator czepił się Rydzyka, nie Kościoła. A jedno z drugim nie ma wiele wspólnego. :)
Do zajadłych wyborców PiSu: nie będę mówił "przejrzyjcie na oczy" ludziom, którzy ich nie mają. Więc spokojna głowa. Ale nie piszcie, proszę, bzdur o tym jak za Kaczyńskiego był dobrobyt i za drugiego też by był. Kaczyński, jeden i drugi, w jednym byli (i jeden nadal jest) konsekwentni: obiecywali i nie robili. Dziwne wydaje się więc kiedy Jarosław Kaczyński podrzuca swoje grzeszki opozycji. Bo do atakowania PO to on pierwszy, co zresztą widać po wczorajszej debacie. Zero konkretów, tylko wytykanie "błędów" PO. Markoś -> Ty mój mały dysortograficzku, "heretyk" piszemy przez "h". :). -
Kaczyński był już premierem, Palikot ma racje że Kaczyński to chory człowiek.
-
To wypowiedź Korwina - Mikke, warto przeczytać i zastanowić się, czy nie ma racji: Ja bardzo lubię Bronisława Komorowskiego, ale patrzę na to, kto go popiera. Jeśli pan generał Marek Dukaczewski oświadcza, że otworzy szampana, jak wygra Bronisław Komorowski, to samo to jest powodem, żeby zagłosować na Jarosława Kaczyńskiego - oświadczył Janusz Korwin-Mikke. Jego zdaniem obaj kandydaci są "rozsądni", ale problemem są "stojące za nimi mafie chcące rozkradać Polskę, obsadzać wysokopłatne posady i brać łapówki". - Mafia stojąca za Bronisławem Komorowskim znana jest z większego rozmachu w tym względzie. Jeśli ta sama mafia opanuje całe państwo, to znacznie łatwiej będzie jej kraść - oświadczył prezes ugrupowania Wolność i Praworządności.
-
Ja to widzę tak; Nazwałem ich "dawcami ". DAWCY http://przyjaznapolska.blog.onet.pl/.
-
Komorowski jako poseł głosował m.in.: -przeciwko wzrostowi wynagrodzeń dla nauczycieli, -przeciwko dofinansowaniu programu "Szklanka mleka", -przeciwko wzrostowi nakładów na pomoc materialną dla studentów, -przeciwko dofinansowaniu rozbudowy oddziału kardiochirurgii dziecięcej w Centrum Zdrowia Matki-Polki! A teraz obiecuje cuda niewidy...
-
Nikt wam tyle nie da, ile obieca wam Kaczyński.
-
Kaczyński głosował przeciwko wejściu Polski do Unii Europejskiej - to wystarczy aby głosować na Komorowskiego.