Kaczyński na Prezydenta!
Wybory prezydenckie 2010 – druga tura
-
-
Chyba Bolesławca :P.
-
Kaczynski to nieporozumienie!
-
Bronek Error Komorowski przegra w drugiej turze bo nie ma jej i kręgosłupa. Choć Kaczyński nie jest moim idolem to erudycją, elekwencją i łatwością formułowania myśli bije na łeb swego rywala.2010-06-21, 18:45*nie mam jaj, oczywiście ;-).
-
Wyborca,a kogo obchodzi, że nie masz jaj ?:)
-
A no fakt :-) hihihihi oczywiście winno być "*nie MA jaj".
-
Tak "wyborco". Rzeczywiście nie masz jaj. Wystarczy, że bolesławianie zagłosują w II turze tak w I, a to mądrzy ludzie.
-
"Ciekawa" diagnoza Ass :)"Mądrość" oceniamy na podstawie personalnych wyborów.I to na dodatek w polityce, gdzie jedno kłamstwo goni kolejne."Gratuluję".P.S.Przypominam Panu Krzysztofowi oraz innym użytkownikom tego portalu, iż cudzysłów nie służy tylko i wyłącznie do "cytowania" wypowiedzi.
-
Hegemonie "Gratulacje" jeżeli sądzisz, że bolesławianie to kretyni. Błagam. Pisz tak dalej.
-
Ass.Bądź tak uprzejmy i nie "drukuj" słów, których nie napisałem.
-
("Mądrość" oceniamy na podstawie personalnych wyborów. I to na dodatek w polityce, gdzie jedno kłamstwo goni kolejne) - to twoje zdanie. Wybory są twoim prawem a nie obowiązkiem. To dyscyplina w kategorii "możesz" a nie "musisz". Nikt nie wyganiał tych ludzi siłą do komisji wyborczych. Głosowali bo tak chcieli. To, że wybrali Komorowskiego a nie Kaczyńskiego w I turze w stosunku 50: 26 wynikało chyba z niechęci do IV RP i skutecznej kampanii lokalnej PO.
-
Jedno jak i drugie to jakas pomyłka.
-
Wybór między dwoma podobnymi kandydatami nie jest WYBOREM... To plebiscyt... :-( Chleba i igrzysk, a nie programów politycznych. Kiedy w końcu moi współobywatele nauczą się myśleć, a nie ulegać medialnym manipulacjom? Wyborcy PiS nienawidzą wyborców PO, wyborcy PO gardzą wyborcami PiS, a tak naprawdę te partie NIE RÓŻNIĄ się programami politycznymi. Sztucznie wykreowana różnica stwarza iluzoryczną możliwość WYBORU... Istotne jest tylko to kto "zagarnie" czyj elektorat i dlacvzego ten elektorat tak daje się zagranąć... W końcu - czy własne zdanie i ustalone poglądy to coś złego? Pozdrawiam i życzę mądrych wyborów...
-
Ass, Hegemon to Mistrz Cudzysłowu :) Mało osób (jeżeli ktokolwiek) rozumie jego "ironiczne" wypowiedzi. Czasami myślę, że to lepiej. Hegemonie, to nic "osobistego" :).
-
Komora wart Kaczora, Napierała nie zdążył podrosnąć, a reszta pył kosmiczny, mizerne to nasze życie polityczne. :( nie mam na kogo głosować... przez te 21 lat wszyscy ale to wszyscy politycy, dokładnie każdziutkiej opcji i opcyjki, podpadli w jakiś sposób wyborcom / przynajmniej mnie /. Nie ma już alternatywy - wszyscy do siebie podobni, te same teksty, usmiechy i każdy chce do korytka :) Nudy...