Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

I to są piękna historia jest.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Roko 28 - prosze cie o kontak gdyz jestem bardzo ciebie ciekawa, slyszalam, ze masz male klopoty a ja moge ci pomoc a po 2 chce cie poznac... cmok.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hahah ja was chciałabym poznać wszystkich (bez podtekstu płciowego) a tak na poważnie wstydzę się :-/.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mam małego Pindola, a chciałbym z nim poznać wszystkie gorące szparki w tym mieście.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jeśli jesteś w przedziale wiekowym 25-35 to dawaj w niedzielę wyskoczymy na jakiegoś bronka :) Jeśli nie wyjdziesz do ludzi to ciężko kogoś poznać.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tom77 - mały bronek ok (kieruje) tylko mam nadzieje ze nie zejdę ze wstydu
    Incognito, gdzie i o której popisz się, a możne cię znajdę, przedział rocznikowy zachowany.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

~Mandy-nie ma co się wstydzić, trzeba być sobą :) Nie będę podawał na forum swojego numeru, ale jutro kupię sobie jakiegoś startera i napiszę tu numer, to puścisz mi sygnał a ja sobie zapiszę twój i wtedy się dogadamy. Pasuje ci?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hym świat do odważnych należy? Czy ja odwarze się nie wiem? Czasami nie na żądam za sobą (usłyszałam nie raz nie nadążam za tobą), czasami robię brew samą sobie, sama nie wiem czego chcę od życia, a czasem żałuje tego nie zrobiłam, sama nie wiem. Czasami wolę sama się zalać hym.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak się nie oczekuje po takim spotkaniu za dużo, to nie ma co się bać. Mnie też nie musisz się bać bo podobno dobry chłopak ze mnie ;) Mnie nie zdarza się napić samemu, wolę z kimś. Decyzja należy do ciebie :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zawsze możesz napisać na priv zamiast pisać na forum o tym że ktoś ma kłopoty. Wygląda że ty masz jakiś problem że samej nie przyszło ci to do głowy.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja tez nie oczekuje bóg wie co ( miłości od pierwszego wejrzenia) ale stres i moja nie śmiałość paraliżuje mnie, do spotkań wice wersa. Hahaha choć czasami tego nie widać ;-) po mnie. Ale nie nalezę, do tych co cicha woda rzeki rwie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ha ha może tak w galerii?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ha.
    2013-11-08, 22:49Linik nie wszedł poje zdolności manualne, nie przydały się, odezwie się możne na podany tel. Lub Emil, gg nie posiadam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Odwarz się Mandy, nie zalewaj się sama :) I bardzo dobrze, że nie oczekujesz miłości, przecież to jest temat o seksie, niech rzeka cię po-rwie :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Czarne chmury nad miastem :).