Czy dzisiaj w Paryskiej lub Imperium będą jakieś gorące samice? Piszcie kotki :).
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Hej ~Mandy-jak tam, bojowo nastawiona ;) czy jednak kolejny raz zrobisz w tył zwrot? Nie zastanawiaj się tak bo szkoda na to życia. Emila nie podam bo jest w nim moje nazwisko, ale numer kom. Napiszę jeśli się zdecydujesz. Nie wykluczone że się nawet znamy-Bolesławiec to mała mieścina :).
-
No właśnie tył zwrot nastąpił, spoko z numerkiem (spanikowałam)nawet nie odważyłabym się na rozmowę tylko na sms. A co Emila zawsze można utworzyć zimnymi danymi :-) nie jestem upośledzona w tej kwestii ;-) kolor włosów zobowiązuje hhaha
Miałam się wybrać z koleżankami do paryskiej niestety :-( pech to pech jedna chora, drugiej dziecko chore no cóż życie!
-
A Ty jesteś Teresa z Kalkuty.
-
To mój numer 730 138 932 puść mi "strzała" :).
-
NIE! NIE! Nic z tych rzeczy jedynie domowo poznanych ludzi brak mi śmiałości :-P czasami nie nadążam za sobą a za tym wszyscy inni :-/
Moja głowa czasami mnie samą siebie przeraża co tam się kłębi.
2013-11-09, 21:29TOM kupię jutro kartę z innym nr to popiszemy na pewno puszcze sms lub strzałkę mam nadzieję ze u mnie na wiosce dostane kartę, bo do miasta nie chce mi sie jechać. -
Mandy ogarnij się i nie naciągaj naiwniaków.
-
Anonim jeżeli wymiana sms w tą i z powrotem to naciąganie to się grubo mylisz, nie jestem z tych co wykorzystują facetów jedynie SZUKAM BOGATEGO MĘŻA HAHHAHAHA :-D.
-
Ja tez teraz mieszkam na wiosce :) Ja jutro będę dostępny dopiero po południu bo będę odsypiał nockę. Jak już będziesz miała tą kartę, to pisz śmiało.
2013-11-09, 21:40A tym Anonimem sie nie przejmuj, bo to doskonale mi znany od dawna wrzód na dupie o numerze IP 82. X. X. 68. -
Fajną masz pracę jak jesteś na necie chyba, że jeszcze nie zacząłeś nocki.
-
Już zacząłem i muszę wytrzymać do 6 rano, ale później za to 3 dni wolnego :-).
-
Spoko ja już od piątku (popołudnia) ma wolne do wtorku potem znów praca, ale bez niej bym umarła ale w pracy do spraw prywatnych nie możemy korzystać z netu jesteśmy monitorowane :-( masz fajnie.
-
Tom życzę następnego podboju. Nie moje małpy i nie mój cyrk.
-
No ja mam tu trochę obowiazków i odpowiadam za kosztowne rzeczy ale bez netu bym się zanudził...
-
Anonim zazdrości pogadać wszyscy możemy żal pupę ściska, a może jesteś zrażony do kobiet jak ja do mężczyzn.