Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ty jesteś ten co koi rany. Dobre.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No właśnie dlatego nie masz już kolegów w realu, bo się wcinałeś w rozmowy tak jak tu na forum.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hahha dobre chociaż jestem kobietą to cechy mam faceta hhaha (nie jestem lesbijką) nie okazuje uczuć itp.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hahah nic z tych rzeczy nawet jakbyś był smutny nie przytuliłabym ciebie bardziej charakter mam męski (nie jestem Lesbijką) twardo stoję na ziemi i mam głowę na karku.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tom i co teraz?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ojej, ale chyba nie masz bajsepsów jak "koksu"-jeśli nabroję, to boję się że przełożysz mnie przez kolano i dasz klapsa :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

ANONIM COŚ W RODZAJ MNIE HAHHA.
    Królowa śniegu.

Piękna, wyniosła i - niestety dla ciebie - zazwyczaj zupełnie niedostępna. Jej emocje zdominowane zostały przez chłód i opanowanie. Nawet w sypialni nie zdejmuje tej maski. Już samo dopuszczenie cię do siebie jest z jej strony aktem wielkiej łaski, za który powinieneś być wdzięczny. Na tym właściwie twoja wdzięczność się kończy, bowiem sam akt jest zazwyczaj tak samo bezosobowy i nijaki jak jej codzienne podejście do ciebie. Roztopić tej oziębłości zazwyczaj nie jesteś w stanie, dlatego niemal każda kobieta, która może ofiarować ci choć trochę ciepła, staje się bardzo kuszącą odmianą.
    2013-11-09, 22:14Chyba że zasłużysz hahah nie takiej siły nie mam chyba że byś był chudy jak szczypiorek i byś mnie wkur/... wiał to może do rękoczynów by doszło hahah.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Męskie cechy i jednocześnie bardzo nieśmiała. Ciekawe.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja ja ja ja niewidem co powiedzieć ale rzeczywiście jestem czarujący (czarująca) kiedyś powiedział król Julian.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ktoś się dobrze bawi, i oto biega.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A jak jesteś w PP to wyginasz śmiało ciało, czy jesteś raczej typem obserwatorki? Ja lubie pobrykać na parkiecie ale muszę mieć "w czubie".

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mandy żenada.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Roko28 bardzo prosze cie o kontakt, wiem ze jest ci zle i smutno, wiem.
    Ze ciciezko jest sie przelamac ale mam nadzieje, ze gdy sie poznamy, nie bedziesz tego zaowal, jestes super i przystojnym mezczyzna i musze cie poznac aby ci wiele wyjasnic no i moze pomoc. Hejka.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

XD.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wow Klaudia.