Tom77 jeszcze karty nie kupiłam [[tiiimidee]]
Jak dostajesz sms lub ktoś dzwoni to na pewno nie ja!
Pewnie jakaś cicha wielbicielka [[168456309878025]].
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Hej, ja się wczoraj zresetowałem. Byłem wczoraj przez chwilę ze znajomymi w PP, ale o godz. 22 było może z 15 osób więc wylądowałem na domówce i dopiero 2 godz, temu wróciłem :) Pozdro.
A ten post "Poszłem na imprezę" to nie ja napisałem.
-
Super się zrestartować ostatnio nie ma z kim :-(
Ale przy najbliższej imprezie nie wyję o własnych siłach ;-D (wstyd się chwalić, ale no cóż organizm domaga się czasami restartu alkoholowego) :-D
Karta kupiona! Teraz trzeba się zdecydować czy nawiązywać bliższy kontakt :-) sms-wy.
Jak dojdziesz do siebie daj znać może puszcze eska. -
Pisz śmiało. Mnie grzane wino już postawiło na nogi :-) Szkoda że nie odezwałaś się wczoraj, to może razem byśmy się zjawili na tej imprezce ;) "Nie bawisz się, nie żyjesz". Jakby życie składało się z samych obowiązków, to człowiek by zwariował.
-
Roko28 daj znac - prosze.
-
Nie ośmieszaj się.
-
Roko28 mam nr ale nie rozumiem dlaczego nie odbierasz, wyslalam ci sms... fajny jestes, dlatego chcialabym porozmawiac i doradzic i sama sie poradzic. Odbierz albo napisz, gdzie mozemy sie spotkac i kiedy. Hej papa.
-
No Roko, żesz wreszcie się odezwij do kobity, ona zapewnia, że nie będziesz "zaował". :D.
-
Czesc roko28 - wlasnie sie dowiedzialam, przkro mi, odbierz telefon.
-
Klaudia psychofanka?
-
Klaudia nie dziwie się, że Roko28 nie odbiera, na jego miejscu bała bym się.
-
Ja też... gr.
-
Ze też na roko lecą niema innych. Roko co Ty tym kobietom naobiecywałeś (kitu ).
-
A kiedy masz wakacje? Bo jak zimą to przy odśnieżaniu dróg i chodników możesz doznać orgazm.
-
Dlaczego tak uwazasz?
Roko28 rozumiem jaka jest sytuacja, poczekam na kontakt.