Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A co ja takiego strasznego, zlego robię, że tak piszesz to chyba nic okropnego mieć cheć poznania nowych osob, a tym bardziej kobiety, dziewczyny skoro jestem singlem co?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tu się juz robi biuro matrymonialne czy agencja towarzyska? Chyba sa odpowiednie miejsca na takie oferty? No a moze nie ma? :D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sorry ~grześ, byłem "na bani". Tak naprawdę życzę Ci jak najlepiej, no i trochę Cię rozumiem bo sam też jestem singlem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przezywacie chlopaki trzeba sie spiac i wszczyscu tu razem umowic sie na duza kawe.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A tylko chłopaki?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie wiem jak Wy, ale ja jutro ląduję w Paryskiej :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Byle nie na automatycznym pilocie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak będzie jakiś problem to w kiblu wciągnę trotyl nosem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ale w paryskiej to sie działo ho ho.
    Kaska i arku dziekuje za wysmienita zabawe.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Powoli robi się moda na Paryską :) Kiedyś była Vega, teraz Imperium, a za niedługo Paryska :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Powoli się robi? Paryska od dawna jest w modzie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Paryska była w modzie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Od lat nie była, ale ciągle jest modna skoro nawet w piątek trzeba stać w kolejce po alkohol, a jeśli się nie przyjdzie przed godz 22, to o miejscach siedzących można zapomnieć.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To zależy w którą sobotę jest w paryskiej okey, są takie soboty że szkoda tam drinka nawet wypić tak beznadziejne towarzystwo.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak masz na imię - byłaś wczoraj ok 23 w aniołku w niebieskiej koszulce czarne kręcone włosy? Zabujałem się od pierwszego spojrzenia :-).