A co ja takiego strasznego, zlego robię, że tak piszesz to chyba nic okropnego mieć cheć poznania nowych osob, a tym bardziej kobiety, dziewczyny skoro jestem singlem co?
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Tu się juz robi biuro matrymonialne czy agencja towarzyska? Chyba sa odpowiednie miejsca na takie oferty? No a moze nie ma? :D.
-
Sorry ~grześ, byłem "na bani". Tak naprawdę życzę Ci jak najlepiej, no i trochę Cię rozumiem bo sam też jestem singlem.
-
Przezywacie chlopaki trzeba sie spiac i wszczyscu tu razem umowic sie na duza kawe.
-
A tylko chłopaki?
-
Nie wiem jak Wy, ale ja jutro ląduję w Paryskiej :).
-
Byle nie na automatycznym pilocie.
-
Jak będzie jakiś problem to w kiblu wciągnę trotyl nosem.
-
Ale w paryskiej to sie działo ho ho.
Kaska i arku dziekuje za wysmienita zabawe. -
Powoli robi się moda na Paryską :) Kiedyś była Vega, teraz Imperium, a za niedługo Paryska :).
-
Powoli się robi? Paryska od dawna jest w modzie.
-
Paryska była w modzie.
-
Od lat nie była, ale ciągle jest modna skoro nawet w piątek trzeba stać w kolejce po alkohol, a jeśli się nie przyjdzie przed godz 22, to o miejscach siedzących można zapomnieć.
-
To zależy w którą sobotę jest w paryskiej okey, są takie soboty że szkoda tam drinka nawet wypić tak beznadziejne towarzystwo.
-
Jak masz na imię - byłaś wczoraj ok 23 w aniołku w niebieskiej koszulce czarne kręcone włosy? Zabujałem się od pierwszego spojrzenia :-).