Bujaj się :D.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Jeśli w obłokach to jak najbardziej bujaku. Nie ciebie pytałem!
-
Grzesiu widzę że cierpliwy z ciebie facet i każda złośliwa uwaga nie robi większego wrażenia na tobie. Duży plus za to.
-
Szukam odwaznej która sponiewiera mnie jak śmiecia.
-
Ja myślę o poważnym związku i nie mam zamiaru w bawienie się w jakieś podchody ale bardzo ciężko jest znaleźć tą której bym poświęcił wszystko z całą resztą życia. Dzięki za plusa.
-
~grześ-nawet jeśli myślisz o poważnym związku, to bez podchodów ani rusz. Kobieta musi widzieć że Ci na niej zależy.
-
Tak ni z gruszki ni z pietruszki i od pierwszego wejrzenia to trudno zdobyc kogoś na "całe zycie", choć zdarza się i tak, ale b rzadko.
-
:D :D :D :D
Dawno tak się nie uśmiałem :D.
-
Nie widzę w tym nic śmiesznego, przecież wy - kobiety lubicie sponiewierać faceta (w dosłownym znaczeniu, a nie w przenośni). Zastanówcie się nad sobą, Ty też! ("uśmiałAm", a nie "uśmiałEm").
-
To racja, w momencie kiedy odjeżdżałem pusciła mi sygnał a mi tele w tym momencie padł.
-
U mnie przez długi czas była straszna posucha, a sms-y dostawałem jedynie od dziewczyn o imionach Era i Heyah ;) Ale wystarczyło że zacząłem wychodzić do ludzi i już trzeci miesiąc prowadzę bujne życie towarzyskie. Trzeba być sobą, trochę bardziej się otworzyć a jednocześnie "jechać" częściej na spontanie, za to rzadziej analizować i się nie przejmować bo można zwariować. Fajnie ~grześ że jesteś taki cierpliwy ale wiele babek lubi facetów trochę wariatów. Powodzenia!
-
Grzesku jakis kontakt.
-
Jasne :-) a w jakim celu? Gg czy email?
-
No i jak zawsze cisza :( najgorsze jest to, że wiele można się zdziwić jeśli chodzi o moją osobę :)
No i dupa chyba na jesienne i zimowe kupię sobie pieska, który pozostanie ze mną na wiele takich pór roku; --()).
-
Grześ. Może i się można zdziwić. Ale jakaś kobieta prosiła Ciebie o kontakt. Albo pisz na priv.