Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ale ciepła woda na krepnicy.
    2013-08-04, 23:31A wieczorkiem tak jak teraz to rewelacja.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No prozę i kto to piszę? Prawie najaktywniejsza osoba tematu.
    2013-08-05, 14:09

I kto tu jest zboczony...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kto idzie dzis poplywac wieczorkiem nad wode.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Uf, dobrze, że już wieczór, w końcu chłodniej. Co porabiacie? Miłego pływania Grześ. :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja juz doczekac sie zimy nie moge.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przynajmniej dni w których temperatura nie przekroczy 25 stopni. Trzeba nacieszyć się latem bo już niedługo będzie go brakować ale przy ok 40 stopniach nawet wakacyjny seks nie w głowie chyba że pod woda :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak odkochać się w kimś, z kim i tak nie mam żadnych szans być... Co zrobić, gdy przez Niego nie mogę spać, nie chce mi się jeść, ciągle zastanawiam się co On teraz robi, gdzie i z kim jest... Łudzę się, że to być może tylko zauroczenie, ale to chyba jednak nie to, tylko coś poważniejszego. Może ktoś coś poradzi, bo ta sytuacja mnie wykańcza.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przy każdym zauroczeniu człowiek myśli że jest zakochany i że to miłość życia. To minie jedyne co moge poradzić to jedz. Tak jedz bo jak nie będziesz jadła to będziesz tak chudnąć że na pewno nie będzie cię zauważał. A tak na serio powiedz mu wprost jeśli nic z tego to trochę pocierpisz i przejdzie bo chyba lepiej znać tą okrutna prawdę niż ciągle się zastanawiać i łudzić.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Trzeba się zastanowić czy to miłość czy tylko zauroczenie?
    Czy warto mówić? Nie wiem smutna! Wybór należy do Ciebie albo będziesz żałować lub niE.
    2013-08-06, 21:55Polecam Rokitki super woda!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dzięki za słowa wsparcia, on nigdy się nie dowie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wiesz jak super było, może się dziś wybierzesz? Zapraszam wieksze grono również :).

• Morze jest piękne =_= niestety czas zmusił o ile pogoda dopisze jeszcze iż kolejne kąpiele końca lata będą zapewne gdzieś na naszym wodnym zbiorniku. Gdybyś się Grzegorzu gdzieś wy6bierał z ekipą chetnie dołącze.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nad wodą to raczej ciężko popływać ale można polatać.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Albo ponurkowac.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kaczuszki.