Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Telenowela z?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ej dziewczyny, wyczuwam w waszych wypowiedziach melancholię. Trochę więcej wiary, ale bez specjalnego nastawiania się na poznanie kogoś wyjątkowego. U mnie to było zupełnie niespodziewane i jedno jest pewne, zważając na mój tryb życia przy NIEJ-endorfiny to potęga. Nocne hulanki po dyskotekach, "Agatowe lato", grille a po nich nie chciało nam się spać więc kończyliśmy nad ranem na "Petrochemii". A żeby trochę podładować baterie za dnia to jechaliśmy na baseny lub Krępnicę, a czasem były zwykłe(niezwykłe? )rozmowy na ławce w parku do 4 rano. Życzę Wam szczęścia i głowa do góry! Pozdrawiam :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

M jak miłość hahah :-D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Slusznie Cię naszło, bo ten temat jest niemoralny i niemądry.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kierownik, słusznie Cię "naszło", bo temat jest niemoralny.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To po co czytacie?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

~Anonim myśli że jak dwa razy napisze to samo, to będzie bardziej przekonujący heh! Jeśli ktoś uważa że coś jest niemoralnego na tym forum wystarczy kliknąć >do moderacji< i uzasadnić ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie każdy ma takie zdolności jak ty, że zanim przeczyta to już kurde wie czy to jest niemoralne i niemądre.

Przeczytaj o co mi chodziło i odpowiadaj, ale po przemyśleniu. Nie pisz przed pomyśleniem tylko odwrotnie, błagam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W internecie na 8-letnie dziecko czeka wiele ciekawszych atrakcji niż czytanie forum, na którym i tak nie wiedziałoby o co chodzi, także ty pomyśl zanim coś napiszesz.
    2013-08-02, 14:58

Poza tym nie uważam, żeby to było niemoralne i niemądre.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Akurat, 8-letnie dziecko wszystko już rozumie, a przecież "dzieci", zwłaszcza dziewczynki własnie w tym wieku sa bardzo ciekawe, no i moze nie wszystkie czekają, ale jak pisze kierownik przypadkowo mogą to przeczytać, a potem zdziwienie kiedy sie widzi jak 9-latka oferuje usługi seksualne na 'fejsie"albo 'nk', lub telefonicznie. Owszem, ten temat jest niemoralny, szanowny moderatorze zamknij go.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tom nie bądż taki mądry bo ci coś zabiorą. Anonim podaje do twojej przemądrzałej wiadomosci, ze nie myśli jakoby dwukrotne napisanie czegokolwiek miało być przekonywujące, to tylko z niewiadomych powodów pierwszy wpis nie został zamieszczony, wiec anonim ponowił a po jakims czasie oba zostały zamieszczone, nie zdarzyło ci sie nigdy tak, że się tak durnowato popisujesz? Wystarczy troche pomysleć, a nie od razu wyśmiewać, chyba, ze nie stać cię na lepszego gatunku rozrywkę, poza robieniem ludziom przykrości.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Witam
    Ja szukac kobieta w to miasto przyjechac tu w goscinnosci czy byc tu jakas dobra ok dziewczyny ktora pojsc na spacer i pokaz mi miasto? Szukac dobrze prosze.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak szukać to szukać. Jak zaproponować na priv. To co innego; >.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Szanowny anonimie, załóż sobie swoje forum i tam wypisuj powyższe mądrości, bo jak widzę na innych forach też masz dużo do powiedzenia a nam daj święty spokój.
    2013-08-02, 22:49A większych bzdur nt 9- latek to w życiu nie czytałam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak komuś coś nie pasje to niech nie czyta i nie pisze! Proste jesteśmy pełnoletni umiemy czytać " z rozumieniem temat forum" więc po co jakieś morały?