Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

~Anonimie-uprzejmie informuję Cię, broń Boże "durnowato", że nie pisze się >przekonywujące< Poprawna forma to >przekonujące< lub >przekonywające<. Staraj się pisać poprawnie, gdyż jakiś 9-latek mógłby powielać Twoje błędy. Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Temat brzmi "Dokąd na wakacyjny s. "
    Więc dokąd? 515 stron tego głupiego tematu, a prawie wszystkie posty są nie na temat.
    Zamknąć to w diabły.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przez grzeczność nie odpowiem, a wracając do tematu, tom77, co tam u ciebie słychać, samopoczucie lepsze? Bo mówią, że czas leczy rany, ale czy faktycznie?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Miała być ta druga opcja, zwykła literówka, pomylić literę nie taki znów błąd i w życiu nie zaszkodzi, nawet jak któreś 9-letnie dziecko powieli taki błąd, ważne, żeby dzieci nie powielały [wzorując się na kimś] tego błędu o którym ja wiem a Ty rozumiesz. Pozdrawiam również.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ma rację świętą kierownik-zamknąć ten temat, bo wstyd [mi bynajmniej].

Leżeli Tobie nie wstyd, to w czym problem?
    Rodzice niech zabezpieczą przeglądarkę i dzieci nie przeczytają nieodpowiedniej treści.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Proponuję ich (wszelakich anonim, ewz czy kierowników) lekceważyć. Milczeniem wygramy wszystko. Trzymajcie się wszyscy i miłego weekendu.
    2013-08-03, 16:16Miało być oczywiście anonimów, bo zaraz się przyczepią.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Proponuję lekceważyć ciebie. Milczeniem niczego nie wygrasz, bo to bierna agresja.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Popieram i przyłączam się.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W takim razie lekceważmy się nawzajem. O to właśnie chodziło.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Bo piszesz nie na temat, trollujesz w innym sensie. Mały troll z ciebie i taka prawda. Ja szczerze mam wywalone na ten temat, ale widzę to co napisałem wcześniej. Na jaki portal nie wejdziesz to na głownej mam linki do artykułów czy tematów o seksie, no coś jest nie tak moim zdaniem.
    To jak z nastolatkami na dyskotekach, mądrością nie zabłyśnie ale gołą dupą popularność zyska. Widzę, że na tą stronę schodzi taka interia czy onet, a wszyscy na tym niestety nie korzystają, np. dzieci. Ktoś chce przeczytać co dzieje się w kraju czy w regionie, jakieś nowinki a tu cyckami mi po oczach świecą. Nie żebym miał coś do kobiecych cycków, ale są pewne granice. No ja pierdziele.
    A ten temat jest nie na temat i w ogóle głupi, że strach czytać. Pójdźcie sobie do klubu, na miasto, na plaże wyrwijcie jakiegoś lachona/mena i będziecie wiedzieć dokąd na wakacyjne bara bara. Czekam na temat "dokąd na zimowy s. " tschus.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Czasem jest trudno, minęły dopiero 4 dni od JEJ wyjazdu, ale nie utrzymujemy w ogóle kontaktu więc powinno być dobrze. Moja paczka pojechała na Woodstock, ja z przyczyn osobistych zostałem w domu, więc jeżdżę z nudów na baseny, leżę na trawie, słucham muzy i się czasem rozklejam jak baba he he... Niektórych kawałków nie powinienem chyba słuchać np, "Obudź się" Oddziału Zamkniętego :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Masz rację, i nie przejmuj się wpisami takich, jak "ona", bo widzisz niektórzy mogą sobie tylko popisać, i tyle :D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Również popieram przedmówcę! Ten temat na forum od dawna powinien być zamknięty bo wszystko co z nim związane już dawno zostało napisane.
    Zrobił się tu bajzel nad którym nikt nie ma kontroli od czasu do czasu podbijany bez sensu przez zdesperowanych singli lub tych ze złamanym sercem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Może z czasem zapomnisz, a może już zawsze wszystkie poznane dziewczyny będziesz z Nią porównywał i miał tą świadomość, że żadna nie jest taka jak Ona.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Właśnie raz JEJ napisałem dokładnie takiego sms-a, że teraz będę szukał dziewczyny na JEJ podobieństwo tzn, wysokiej, zgrabnej i inteligentnej dziewczyny, trochę wariatki(zołzy? )z którą nie da rady się nudzić. Trochę to chore, ale mam nadzieję że życie zweryfikuje moje oczekiwania.