300 tysięcy złotych na Blues (nad Kwisą)

Dyskusja dla wiadomości: 300 tysięcy złotych na Blues (nad Kwisą).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Oj Stary - nie boisz się wypowiadać takich stwierdzeń siedząc w tym samym urzędzie co Roman?

• jak ktos kocha bluesa to pojdzie wszedzie.....

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Znając ceny w Zamku Kilczków, to kasy może zabraknąć :(.

• Dlaczego koniec inwektyw jest równoznaczny z "zamknięciem" tematu internauci ?Czy wszystko zostało już "powiedziane" w tym temacie ?P.S.Tylko bez polityki ( przez małe "p" ) proszę :)

• To wszystko nic.Najwazniejsze ,że podczas Dni Ceramiki odbędzie Turniej Osiłkow i Siłaczy-jakaż to piekna , tania i budująca inicjatywa za jedyne osiemdziesiąt pare tysięcy złotych....Zapewne rozsławi nazwę miasta w całym kraju, zakorkuje się A 4 , a samoloty z VIPani ponownie wylądują w Krzywej i Szprotawie.Każdy Polak będzie chcial to zobaczyć .Zainteresowanie może być tak wielkie ,ze turysci ze Szczecina będą przybywać nawet kajakami Bobrem płynąc pod prąd.Jeszcze tydzień po imprezie Straż Graniczna i leśna wyłapywac bedzie wycienczonych ,co źle skręcili w Żelisławiu i popłyneli Kwisą :-)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To wszystko nic Satyr, ważne, że POkaźna kabza kasztelana pełna będzie :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sadze, ze ironiczne wypowiedzi Satyra swiadcza o tym, ze On nie wierzy w to co mowi, ale wierzy w przeciwstawnosc tych wypowiedzi.

• Jak zwykle "pier..dolety" w wykonaniu Satyra :-)

• znana do niedawna W określała to bardziej rozrywkowo;)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jeśli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu - stary to Dud... ?

• Trumfie porywa mnie przenikliwośc Twego umysłu :-)Zapewne gdybyś był kobietą - wystepowałbyś pod postacią długonogiej blondynki :-)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Satyrze - a kto Ci powiedział, że nią nie jestem? Już dawno przypuszcałem kim jesteś ale ostatnimi czasy rozwiały się moje wątpliwości ;).

• Satyr szuka pocieszyciela... ;-)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pewno gdy Lolka B się obudzi go poprze ;).

• Drogi TrumfieŚmiem sugerowac ,abyś występując jako długonoga blondynka częściej używał w procesach percepcyjnych otaczającej rzeczywistości - mózgu ,a nie części ciała umiejscowionej na wierzchołku trójkata prostokątnego wyznaczonego przez kąt wiecznie rozwartych kolan :-)