Wybory prezydenckie 2010 – druga tura

• Kaczyński to człowiek bez honoru i jakichkolwiek zasad uznawał zbrodnie Ziobry.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Do składaka-nie wiem kto Cię składał, ale widać, że mózg masz kiepsko dobrany. Czy po żenującej wizycie Komorowskiego u Blidów ktokolwiek mądry będzie na niego głosował?

• Pinochet, sadząc po nicku, Pan Kaczyński nie powinien Ci być szczególnie bliski, zwłaszcza jeśli chodzi o socjal :-/.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Noir Lotus - Pan Komorowski również. 97% wyborców opowiedziało się (często nieświadomie... ) za socjalizmem - to druga tura jest jaka jest. 4 lipca swoją kartę do głosowania zabiorę do domu na pamiątkę i polecam to zrobić wszystkim pragnącym normalności (zamiast socjalizmu) - taki mały, obywatelski sprzeciw. Niestety w tej drugiej turze w gruncie rzeczy nie ma nawet "mniejszego zła" - obaj kandydaci są kompletnie beznadziejni. Smutne, ale czego się spodziewać jeśli mamy demokrację :(.

• Pomysł fajny, gdybym mogła, na pewno bym to zrobiła :-))))Niestety, przylatuję dopiero 15 lipca. Najpierw do Paryża potem do Włoch a 19-tego będę w Polsce. Na zabranie kartki szans więc nie ma ;-)))).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Słońce peru -ty możesz swoją kartę nawet zjeść razem z urną ( świadomie ) ale pozwól innym decydować w sprawie głosowania. Mamy wybór - głosujmy na swego kandydata.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

D - gdzie w moim poście wyczytałeś, że nie pozwalam innym decydować w sprawie głosowania. Napisałem trzy rzeczy: 1. Obaj kandydaci są kompletnie beznadziejni, a ich poglądy szkodliwe, dlatego w drugiej turze nie ma w gruncie rzeczy wyboru. 2. W ramach buntu przeciw takiemu stanowi rzeczy, głosu nie oddam, ale kartę zabiorę. I do takiej postawy zachęcam tych, którym również nie odpowiada wszechobecny socjalizm. 3. Demokracja ssie, m.in. bo pozwala na taką sytuację jak teraz, kiedy o władzę bije się dwóch kandydatów bez programu i z nierealnymi i szkodliwymi socjalistycznymi poglądami. Pozdrawiam :).

• ;feature=player_embedded.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tak oddajcie głos na Jarka i niech wam wstydu dalej przynoszą te pisy. A mogę się założyć że jak Jarek wygra i coś pójdzie nie tak czyli znowu Kaczyński będzie wszystko robił od du... y strony to wszyscy co tu go zachwalają i włażą Kaczką w zad będą się wszystkiego wypierać. Ale ja chcę zobaczyć kolejną porażkę Kaczyńskiego i tych którzy na niego głosowali w końcu będziecie mieli pierwszego kawalera 4RP. Jak można się zmienić w parę tygodni no w sumie w Polsce są sami Katolicy i wierzący w Boga szanujący się na wzajem bracia katolicy obłudnicy tak samo jak ten wasz Kaczyński.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wraca czwarta RP średniowiecze obłuda burdel obiecanki jarek na prezydenta po to by zniszczyć Polskę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Na Kaczynskiego glosowac on bynajmiej madry Polak a Komorowski ;/ tylk ozalezy mu na kasie ;/ i zniszczy nasze panstwo on jest za bogatymi ludzmi i juz mowil ze jak bedzie prezydentem ze nie bedzie dla dzieci pieniedzy dla rodziców chce to zlikwidowac to kawal hama Pana Kaczynskiego na Prezydenta! Ci co glosuja na komorowskiego jestescie glupi bedzie zalowac ze go wybraliscie zobaczycie jak wygra ;/ z calym sercem jestem za P Kaczynskim!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ta ja na kaczora bo przynajmniej bede utrzymywał do końca życia mundurowych którzy mają niskie zarobki... ale obłłuuda.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ty dzony ty chyba jesteś naprawdę biedny i głupi i czekasz aż Kaczyński da ci to czego chcesz zejdz na ziemie i jak chcesz zobaczyć jak twój Kaczyński ma pogląd na Polskę to jedz w stronę granicy Wschodniej i tam się delektuj tym powietzem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Słowo kaczyński i skrót pis po czwartym będzie wpisane do księgi wulgaryzmów.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pis, fonetycznie, po angielsku znaczy "pokój" ale po polsku to wojna, polsko-polska.