Wybory prezydenckie 2010 – druga tura

• Cytuj Zgłoś nadużycie
  • Cytuj Zgłoś nadużycie

;feature=player_embedded.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak to czytam widze jak stronnicy Komorowskiego zieja jadem i nienawiscia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tak tylko dla równowagi, peace = "pokój" ale i pis po angielsku pisane jako piss [wymowa: 'pys'], a to oznacza "szczochy", "szczyny" :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Edgar jestes walniety chcesz pokazac jak to znasz angielski ale my jestesmy polakami i nie obchodzi nas tlumaczenie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Głosujmy na Jarosława Kaczyńskiego! To prawdziwy Polak, który będzie dbał o nasze sprawy. Jest mądry. Komorowski tylko obiecuje. Co rząd PO zrobił w ciągu ostatnich lat? NIC, NIC, NIC, NIC, NIC.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Karola - po pierwsze wybieramy prezydenta a nie rząd. Po drugie dzielenie Polaków na "prawdziwych" i "nie prawdziwych" to właśnie wizytówka działań PiS-u. Tobie też już namieszali w głowie. Na szczęście nie wszystkim.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Właśnie jarek mlaskacz kaczyński.2010-06-30, 22:28Dobrze że pis (tłumaczenie z angielskiego szczochy) nie trzyma ręki na youtube, tak jak na TVP, bo przynajmniej widzimy całą prawdę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

On jest przecież z PO. Napisałam tak ponieważ Komorowski twierdzi, że PO rządzi fanatstycznie. Według niego mamy w Polsce dobrobyt, cały program głoszony przed wyborami do parlamentu został zrealizowany. To są same kłamstwa, przywłaszcza sobie sukcesy rządu J. Kaczyńskiego, nie ma rzadnych argumentów i to on dzieli Polaków na lepszych i gorszych. Daje tylko bogatszym.2010-06-30, 22:41Oczywiście żadnych :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Karolina jakaś jesteś chyba nie w temacie ale ja ci wybaczam bo takich jak ty to jest dużo tzw ludzie ciemnogrodu. Tak masz racje Kaczyński to prawdziwy Polak wie jak skłócić Polaków tym razem też mu się udaje. A wystarczy sięgnąć troszkę wstecz co zrobił z Giertychem i Leperem. Widocznie macie wszyscy krótką pamięć. I co dalej z wami będzie jak was zrobi w balona i będzie dalej mącił ten człowiek to zło. W sumie sam prawdziwy Polak katolik.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pamięć mam dobrą! Powiedz mi co zrobił Komorowski i rząd dla Polski? Właśnie cofnijmy się wstecz, PO zrealizowało swój program? Komorowski i Tusk się z Ciebie śmieją. Bo nic nie robią tylko mówią.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zwycięzcą(żczynią) dzisiejszej debaty jest zdecydowanie Katarzyna Kolenda-Zaleska. Jestem pod wrażeniem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Komorowski jako marszałek słuchał tych debili i na pewno nie popełni tych błędów co oni... nie będzie kłamał, lepiej nic nie robić niż kłamać.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ale czemu nikt w tym kraju nie da szansy innym. Głosuj na swojego ulubieńca. A pis zrealizowało swój program jak było u władzy? Daj sobie spokój z tą twoją obłudną teorią. Ja z takim ludzmi nawet nie che wchodzić w jakąś polemikę bo ona do niczego nie doprowadzi. Wiem jedno czy to będzie Komorowski czy Kowalski na pewno to nie będzie Kaczyński. A mogę się założyć że jak Kaczyński przegra to dopiero będzie szukał zaczepek.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Właśnie kłamie i nic nie robi!2010-06-30, 23:10Kaczyński wygra! :).