Napisał, ze ma 36 lat, a wygląda na 30!
Rozumek, jak u Puchatka.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Serial z naszego podwórka, (sajen fikszin, więcej fikcji jak sajen).
-
Zwei dupen do kupen vier nogi zussamen.
-
Sam masz mały rozumek jeżeli nie pojmujesz najprostszych rzeczy. Zawsze wyglądałem na mniej niż mam w rzeczywistości np. Mając 25 lat musiałem po browary ganiać z dowodem. Jeśli mam być szczery, to bardziej zasługa genów niż trybu życia. A propos wieku-w "Paryżu" sporo było wczoraj fajnych "trzydziestek" na parkiecie które nie wyglądały na swój wiek ;).
-
Nie pisałem o małym rozumku :D
I co wyrwałeś jakąś "trzydziestkę"?
Pewnie nie, bo dla ciebie za stare :D. -
Skoro nie wyglądały na swój wiek, to skąd wiesz Tom, ze miały po 30 lat? Zrobiłes sondę? A może to wszystkie twoje znajome?
-
-
Girls, madchen, dziewczyny! Będę dzisiaj na imprezie po klubach! Bądźcie czujne! Wybiorę tylko jedną, maksymalnie dwie!
-
Skup się trochę-jeśli po jakimś zdaniu widzisz uśmiech z mrugnięciem to nawet dziecko wie żeby nie brać tego na serio.
~pikuś-nie po to poszedłem z dwiema fajnymi kumpelami na disco żeby się uganiać za innymi kobietami.
-
Samiec, już się szykuję i lecę po imprezach. Rozglądaj się, może dasz radę mnie wybrać!
-
Tom, nie pisałeś nic, że byłeś z kumpelami.
Skąd miałem wiedzieć, ale jednak oczami "strzelałeś" na boki.
Widocznie to tylko kumpele.
Jak wychodzę z moją kobietą, to nie wypatruję innych.
Jak idę sam też mnie inne nie interesują, bo Moja jest najlepsza i najpiękniejsza.
Pozdro. -
Zazdroszczę. Też chciałbym mieć drugą połówkę i cieszyć się każdą spędzoną z nią chwilą. Robię ostatnio dobrą minę do złej gry bo tak naprawdę jestem w rozsypce-kilka tygodni temu źle ulokowałem swoje uczucia i jest mi bardzo ciężko zapomnieć... Również pozdrawiam.
-
Dobrze ci tak, bo jesteś niemiły i się wymądrzasz. :D.
-
Nie masz co zazdrościć, powinieneś ulokować swe uczucia w tej jednej Jedynej i nie szukać przygód dookoła łażąc z kumpelami. Ja tak zrobiłem 4 lata temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Życzę powodzenia.
-
Taki mężczyzna, jak Ty, pikuś, to skarb. Oby więcej takich panów!