Dokąd na wakacyjny s..?

• A po co stwarzasz sobie bariery?

• bo bardzo cierpię, bo się obwiniam, bo zapomniałem co to śmiech, bo umierają uczucia, bo ogradzam się ciężkimi kamieniami, gruzem, bo nie rozumiałem, bo byłem niezrozumiany, bo spadło moje poczucie wartości bycia facetem w pełni czerpiącym garściami życie , porażki jak i sukcesy ...

czasem czuje się pomimo tego co robię nikim, zwyczajnym nikim ...

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    roko28 napisał(a):

bo bardzo cierpię, bo się obwiniam, bo zapomniałem co to śmiech, bo umierają uczucia, bo ogradzam się ciężkimi kamieniami, gruzem, bo nie rozumiałem, bo byłem niezrozumiany, bo spadło moje poczucie wartości bycia facetem w pełni czerpiącym garściami życie , porażki jak i sukcesy ...

czasem czuje się pomimo tego co robię nikim, zwyczajnym nikim ...

Pokaż cytat

Spoko, zaraz na tym forum zleci sie cala plejada chetnych ktore Cie pociesza

xD

• A co powodowało uśmiech na twojej twarzy?wróć do tych miejsc, rób rzeczy które lubisz,które sprawiają przyjemność.
    Czasu nie zmienisz, nie warto się zadręczać i dopóki sobie tego nie uświadomisz nie będziesz szczęśliwy.
    Sam sobie stwarzasz bariery, ograniczasz swój świat tylko z czasem w tym twoim samotnym świecie sam zaczniesz się dusić.
    Za dużo wkładasz sobie do głowy-zupełnie nie potrzebnie.

• Efekt wypalenia- niestety.

• ale ja nie szukam pocieszenia, grubo się mylisz...
    nawet obecną sytuację bardzo cenie gdyż jest ona bardzo powaznym doświadczeniem w moim życiu...
    dobrze czasem bardzo mocno i silnie jest podnieść z błota zapłakaną twarz z błota aby później móc jak najdłużej mieć wysoko podniesioną głowę...
    a na ten moment pewnego rodzaju twoja "złośliwość" jakoś mnie śmieszy

• wypalenia? hm... nie rozumie

• Sama napisał(a):

A po co stwarzasz sobie bariery?

Pokaż cytat

jak bariery usunąć?

• Sam sobie stwarzasz bariery, ograniczasz swój świat tylko z czasem w tym twoim samotnym świecie sam zaczniesz się dusić.
    Za dużo wkładasz sobie do głowy-zupełnie nie potrzebnie.

może masz rację .... dzięki =_=

• roko28 napisał(a):

wypalenia? hm... nie rozumie

Pokaż cytat

Może kiedyś ci to wyjaśnię, forum nie jest odpowiednim miejscem.

• roko28 napisał(a):

jak bariery usunąć?

Pokaż cytat

Nie zamykać się w swoim własnym, ciasnym świecie, w swoim rozumowaniu.Warto ściągnąć "klapki" z oczu i zobaczyć więcej,szerzej.Nie tylko to co ja sam myślę, czuję ale spójrz na zewnątrz i słuchaj innych- wyciągaj wnioski i wprowadzaj je w życie.

• oki.. dziękuje

• czasem wyciągnięte wnioski, nawet gdy są wprowadzone w życie nie są zauważone a nawet istotne..

• i wiesz co? już dusi ... i to tak strasznie bardzo ...

• Sukcesy nie zawsze przychodzą natychmiast.Czasem musi upłynąć dużo wody w rzece;-) czasem nie przyjdą w ogóle co nie oznacza że się należy poddać.Takie jest życie- to walka.

A w sprawach najważniejszych- zawsze szczera rozmowa.