Hmm... Z tym Roko to albo jakaś ściema i ludzie ją powtarzają albo naprawdę przeprzystojny i przeinteligentny gość, dla którego dzieci mam upadają pod nogi :-) Dobre sobie :-) Ale prędzej bardzo dziwne. A z tym zaproszeniem na żwirownię, to też niezłe. Gościu zbiera ludzi do pływania... ;-) Rozumiem na spływ, jak to niedawno miało tu miejsce. Ale żwirownia? Pozdrawiam. W szczególności Smutną.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
To nie ściema ale... szkoda czasu na komentowanie tego człowieka i tych jego fanek-bo żenujące to już dawno być przestało- teraz to jest niemal zakrawające na... ciężko znaleźć odpowiednie słowo.
-
To co on ma takiego w sobie? I czy te fanki nie mogą go znaleźć na FB czy NK? Muszą tu pisać? :-/.
-
Nie spinaj się bo ci żyłka pęknie, nie jarzysz, że to zwykła beka, jedna jakaś nawiedzona zaczęła coś tam czuć do rokiego a inne i inni podłapali zabawę i ciągną to właściwie nie wiadomo po co, nie maja widocznie lepszej rozrywki, każdy zabawia się jak umie, co zrobić?
-
Mylisz się anonimie ale nie we wszystkim ponieważ jest wiele "nawiedzonych fanek" które niestety to forum i tego człowieka serio a on się z tego śmieje i ma doprawdy przednią zabawę!
Na Fb czy NK mało ludzi mogło by przeczytać wszystkie ochy i achy na jego temat a tu to co innego.
-
Nie zaśmiecam sobie głowy takimi bzdurami i tak już przesadnie zaśmieconym świecie. Narka.
-
No, nie wiem bardzo czy to jest "przednia" zabawa, mnie by to na ten przykład mocno wkurzało jak by ktoś tak się mnie uczepił i wypisywał takie bzdury.
-
Anonimie wiem co piszę...
Ps; to co z tym wakacyjnym s... ? -
Roko28 jest bardzo inteligentny "puki co" =_+.
-
Kim jest roko dawajcie piszemy typy w tym temacie.
2014-07-31, 14:35Moj typ strazak. -
;-p.
-
Myślę że roku jest policjantem
-
Słyszałem ze roko jest samotny. Wiec można się za niego brać
-
Roko proszę Cię odezwij się na priv. Nie olewaj mnie. Jak nie jestem w Twoim typie napisz. Patryk89
-
roko to legenda forum ? pomnik postawic!