Dokąd na wakacyjny s..?

• też się ,,Sama,, zastanawiam =_=

• cyt."...lub mniej normalnym"- to by się zgadzało;-) ha ha ha

• i co w tym złego? =_=
    skoro jest to pozytywne ... szkoda, że nie dla wszystkich ale to ich problem. p0zdrawiam...

• Nic złego;-) każdy robi jak uważa:-)

• Polska czy Niemcy?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    (AsJrk2) napisał(a):

kim jest roko..?? to facet bawiący się czyimiś uczuciami, nie jest strażakiem ani policjantem tylko RM (tak było jeszcze z 4 lata temu). Dlaczego "fanki" nie szukają go na nk czy fb - proste nie ma tam konta :P jak dobrze że mi przeszło to platoniczne uczucie uffff

Pokaż cytat

Co to znaczy RM ?

• Radio Maryja

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    roko28 napisał(a):

Radio Maryja

Pokaż cytat

Ratujesz ludzi, prawda?

• każdy kogoś na swój sposób w życiu ratuje ... zwłaszcza w tych jakże mało zrozumiałych przez społeczeństwo czasach ... niestety .

• Teraz raczej ludzie sobie nawzajem nóż w plecy wbijają niż pomagają- takie czasy.

• dokładnie, to smutne i przygnębiające ...

• Nie popadajmy w depresję-trzeba żyć MIMO wszystko;-)
    Piękna złota jesień za oknem- choć osobiście wolę wiosnę.Ludzie są bardziej przyjaźnie do siebie nastawieni- zbawienny wpływ promieni słonecznych i mnóstwo endorfin w krwioobiegu.;-)

• no wiosna jest magiczna, choć ta co była bardzo mnie zawiodła jak i ja ją może trochę sam. a jesień, teraźniejsza jesień jest faktycznie śliczna =_= lecz nie umiem się nią cieszyć bardziej traktuję ją jak pewnego rodzaju lekarstwo ba całe zło ,.,,,,

• Nie umiesz? Sterty liści które można skopać, łapać ostatnie ciepłe powiewy słońca i zwyczajnie się uśmiechać ale nie tak na pokaz ale od środka.Najważniejszy jest uśmiech wewnętrzny bo nie warto się dołować- uwierz-NIE WARTO;-)

• uwierz kopie je, bawię się nimi, układam w kolorach, czasem w złości niszczę i podpalam je, choć i podziwiam... ale z środka się uśmiechać - hm... nie, jeszcze nie potrafię choć czasem już bym chciał ...