Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
  • Cytuj Zgłoś nadużycie

koniec wakacji

• Cytuj Zgłoś nadużycie

gdzie w bolesławcu najlepsze imprezy weekendowe? polecacie jakis klub miejscowke ?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

ROKO28 ODEZWIJ SIE PROSZE PILNIE KLAUDIA :-) WRÓCIŁAM DO POLSKI

• Cytuj Zgłoś nadużycie

KLÓP IMPELIÓM BOLESŁAFFFIEEEEEC!!!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jeśli s. to tylko w urzędzie

• Cytuj Zgłoś nadużycie

i co tam iuz po wakacjach :(

• Cytuj Zgłoś nadużycie

ten portal tak zszedl na psy, ze ostatni komentarz na forum byl 2 tygodnie temu :) zal....i uciecha!! :):)

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    (Are5ol) napisał(a):

ten portal tak zszedl na psy, ze ostatni komentarz na forum byl 2 tygodnie temu :) zal....i uciecha!! :):)

Pokaż cytat

tydzien temu to napisalem i nikt nie odpisal....rany, rzeczywiscie tu nedza....

• Cytuj Zgłoś nadużycie

w jaki sposób kobieta powinna pokazac mezczyznie, ze ma ochote pojsc z nim do łóżka

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    (AtPxKd) napisał(a):

w jaki sposób kobieta powinna pokazac mezczyznie, ze ma ochote pojsc z nim do łóżka

Pokaż cytat

powiedziec mu to prosto w oczy - " zerznij mnie jak ostatnia szmate "

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sądzisz, że kupując znicze chce się umierać? Jesteś gruboskórnym cynikiem. Swoich spraw prywatnych nie załatwiam na publicznym forum.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

kim jest roko..?? to facet bawiący się czyimiś uczuciami, nie jest strażakiem ani policjantem tylko RM (tak było jeszcze z 4 lata temu). Dlaczego "fanki" nie szukają go na nk czy fb - proste nie ma tam konta :P jak dobrze że mi przeszło to platoniczne uczucie uffff

• W jakim celu to piszesz?

• 4 lata wszystko wyjaśnia ...
    nie potrzebuje fanek, bo nie jestem gwiazdą lecz normalnym lub mniej normalnym =_= facetem, który musi sobie układać wymarzone życie przed wielkim znakiem zapytania...

ale dzięki =_=