A co? Posprzątałbyś ten "syf" o którym "mandy" napisał? :D.
2014-07-20, 23:04Napisała.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
No chyba nie po to tam bym poszedł... A poza tym, kiedy tam pójdę, zawsze mi się podoba. Są ładne panie i jest super... Jedynie w soboty miejsca mało :-)
-
Dokładnie. Paryska jest okay, tylko dance floor trochę mały. Chociaż niektórzy mogą mieć wymówkę i bezkarnie ocierać się o te ładne panie :).
-
Tylko te panie same nie wiedzą czego chcą.
-
Tez mi sie zawsze podoba ale w ta ssobotę bylo malo ludzi i ogolnie jakos tak inaczej.
Kobiety nie wiedza czego chcą hym hym to prawda ale jak sliniacy facet ktorego zledwoscia poznalas ba nawet nie zapoznal sie proponuje ci to tam a ty. Mu odmawiasz to co jestes... najgorsza sami sie zastanówcie.
Ja wiem czego chcem haha szukam meza ;-) ale nie bylo kandydata tylko sliniace sie pieski :-). -
Sliniące sie pieski. Dobre.
-
Nie wiem czy Ty specjalnie tak piszesz czy masz kłopoty z pisownią, tak ogólnie, styl i ortografia! Brak znaków interpunkcji itd. "nawet nie zapoznał się"-cóż to oznacza? Z czym się "nie zapoznał", z instrukcją obsługi maszyny do szycia? Ludzi się poznaje a nie "zapoznaje". No i to "chcem", jeżeli mówisz tak jak piszesz to raczej trudno będzie znaleźć tego męża, chyba że gdzieś pod budką z piwem albo w innym podobnym "lokalu", szukaj tego męża raczej w pracy, na wycieczce w sensie podróży, na wczasach itp, bo chyba takie "coś" jak Uniwersytet, Filharmonia, Teatr, biblioteka, sala koncertowa nie wchodzi w grę?
-
Napisała że będzie w Paryskiej aby zakomunikować KOMUŚ o tym fakcie a nóż ON się tam zjawi.
A dziewczyna za dużo sobą nie reprezentuje. -
Girls... cumshot?
-
A dlaczego szukasz, moze znajde sie sam.
-
Roko28 miło widzieć, jak spacerujesz nad rzeką. Codziennie cię prawie widzę, i chciałabym cię w końcu poznać. Byłam wczoraj z córeczką, mijaliśmy się, co mała wpadła ci pod nogi. Dziś też się wybieramy na spacer, tak po 15 i chętnie bym cię poznała :) więc może jakiś wspólny spacer :) zapraszam :) liczę, że dziś cię tam spotkam :).
-
Ludzka głupota sięga szczytu! Widziałaś go wczoraj i tą jak, że ważną sprawą musiałaś się pochwalić na publicznym forum? Co ty kobieto sobą reprezentujesz? Jesteś dorosła? Może tak- ale postępowanie masz na poziomie gimnazjalistki!
-
Anonim, każdy ma prawo pisać jak chce. Nie tobie to oceniać, skoro nie do ciebie ta wiadomość.
Idzie ktoś wieczorkiem popywać na żwirownie? Jest nas 7 osób :).
-
Popywać na żwirowni to dobre. Taka krzynka pywa ma coś w sobie. Popływać, to lepiej nie - w roku 1970 utopił się tam mój wujek - bez pywa!
I też 7 osób na jedną skrzynkę - zostanę w domu.
2014-07-29, 19:43W dniu 06. 08. 2014 przyjadę do Bolca na wakacyjny s. Przywiozę też skrzynkę piwa pszennego dla panów i inne męskie substancje dla pań. -
Owszem KAŻDY ma prawo i ja również więc to robię.
To publiczne forum i mogę się wypowiadać. Po drugie nie rób za obrońcę. Mnie coś wytykasz a tym samym piszesz o czymś co cię nie dotyczy. Szukaj dalej swojej "księżniczki".