Od grilla lepsze ognisko. :-).
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Ognisko to się z czasem rozpali, he, he :D.
-
No to wspolnie moze zaiskrzyc przy ognisku :P to jak w temacie.
-
A jak zaiskrzy to jak ugasisz?
-
Wezme ze soba spory zapas gaśnic :P.
-
Tego to się nie spodziewałam, ty też chcesz gasić, ech, chłopy, chłopy, co z was za chłopy, niech iskrzy, niech się pali i płonie, a nie zaraz gasić.
-
Bo co do czego to zeby zaiskrzylo to trzeba sie spotkac na zywo, a nie przed monitorem, wiec nie ma co co gasic bo nie ma z kim iskrzyc hehe.
-
Ty mi się przytulasek wydajesz całkiem fajny i do rzeczy "chłop", aż dziwne że jeszcze cię nie rozchwyciły kobity.
-
Bo moze jestem ostrozny i z tego powodu lekko niedostepny, jak i ogolnie poza pisaniem tu raczej ciężko, żeby przeniosło się to poza forum na żywo i rzadko śledze co się na forum dzieje.
-
Coś nie bardzo "kumam" tę twoją wypowiedź. }.
-
Przytulasek to przystojny i inteligentny mężczyzna aż dziw że jeszcze wolny. Więc albo dystans albo panie jakieś ślepe :-).
-
No, no, ostrożny może, myśli, rozważa, dyplomata, chce dobrze ulokować uczucia, coraz więcej mnie on zaciekawia, [przytulasek oczywiście]: }.
-
Że też nie zajrzałam tu wcześniej... :).
-
Bo się zaraz poczuje zdemaskowany haha
A pogoda jakaś mało ciekawa się zrobiła. -
Pewnie to kolejny zakompleksiony onanista, który spełnia się w czasie projekcji na Red Tubie woli sobie sam, niż z jakąś panną taki egoista albo ponad czasowy ;).