Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Owszem, tylko "szarak" w twoim mniemaniu to kto? Czy to mężczyzna nie pracujący? Nie dbający o siebie? Nie korzystający z usług fryzjera? Głupia ta twoja wypowiedź z całym szacunkiem skoro uwazasz kobiety chodzące do fryzjera i zarabiające na siebie za wyjątkowe istoty, to także zwykłe "szaraczki", wszyscy przeciętnie żyjacy czyli pracujacy, chodzący popływać, do fryzjera, na siłownię, do teatru. Na koncert, do kina, itp, to zwykła "szara maść", wiekszość ludzi w tym kraju to "szaraki".

"nieosiągalne" i niedostępne, to niby na kogo czekają? Na królewicza z bajki który uwolni je w końcu od pracy w polfie i od maszyny krawieckiej w baderze stając się sprawcą ich ciąż [bardzo pożądanych], nieosiągalne, też coś, niby czemu szczupły człowiek jest więcej wart od tego z nadwagą i niby dlaczego mężczyżni wolą te chude? Bzdura totalna, pomijacie ludzie prawdziwe wartości skupiając się na wyglądzie, z twego wpisu wynika, że choćby najmądrzejsza, najlepsza, i najpiękniejsza kobieta, która nie jest szczupła ma mniejsze szanse na miłość faceta. A do licha z takim facetem dla którego szczupła sylwetka jest wyznacznikiem szczęścia. Dla mnie czy szczupła czy "gruba" nie ważne, liczy się to co ma w sercu i w głowie bo te wartości gwarantują udane życie we dwoje.

Dodam jeszcze, ze chodzi o naturalna szczupłość i naturalne kształty.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Twoja wypowiedź jest trochę nie logiczna-najpierw uważasz że pójście do fryzjera, na basen czy siłownię to normalna rzecz, a później piszesz że wygląd jest nie ważny, a przecież te rzeczy robi się dla wyglądu i zdrowia właśnie. Uważam że wygląd jest ważny i zdania nie zmienię-parę lat temu brałem duze dawki leków sterydowych i z tego powodu wyglądałem jak pączek. Źle sie czułem z takim wyglądem. Jeśli Ty masz nadwagę i Tobie to nie przeszkadza, to Twoja sprawa i nic mi do tego. Jasne że to, jacy jesteśmy jest bardzo ważne, ale ktos wcześniej zapytał czy faceci lubią szczupłe czy takie okrąglejsze więc odpowiedzi są w tym konkretnym kierunku. Owszem, mam fajne puszyste koleżanki a nawet taką przyjaciółkę, ale jeśli chodzi o upodobania odnośnie ewentualnej partnerki, to wolę żeby była szczupła(ale nie chuda typu wieszak)Pozdrawiam.

• Dokąd na wakacyjny seks.Takie było pytanie. Produkujecie się na stronie, a seksu nadal nie ma. Chyba, że dostajecie orgazmu pisząc w tym temacie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Co racja to racja haha :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Koniku-bo wszystko się kreci wkoło członka, jak nasz Ziemia wokół słonka :D.
    2014-03-15, 19:59I skąd to przypuszczenie że nie ma seksu?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Co to rola w teatrze, żeby jeszcze przy tym umysł włączać.
    2014-03-15, 22:19Chyba, że miałeś na myśli zmysły.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dzisiaj trudno jest spotkać dżentelmenów, ponieważ jest to fach mało płatny.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wakacyjny seks? Niektórzy tak jak ja mogą pozwolić sobie na niego nie tylko w wakacje.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kto pojdzie dzisiaj ze mna na spacer?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Może jakiś kasting, aby było z kogo wybierać.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mogę manekina jakiegoś wziąść na kasting, zawsze to statystyki.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A ten pójdzie, z kim się umówisz, ha.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Temat nawet normalny a niebawem wakacje i urlop :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Żeby było na czasie to powinno być "Gdzie na weekendowy s... " ;-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A ty Ardenko gdzie? :-).