Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Żeby się spotkać to raczej wiek nie stoji na przeszkodzie no chyba, że jest bardzo bardzo bardzo duża różnica :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wstydzisz się przyznać w jakim jesteś przedziale wiekowym? To jest chyba dosyć istotna kwestia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja mam jedno pytanko: otóż w temacie tego forum chodzi o seks, prawda? Więc dlaczego wymagane jest (tak to wygląda z waszych wypowiedzi), by dana osoba była wolna? Toż to nie portal randkowy czy matrymonialny. Jeśli mam spotkać się na seks, to dla mnie raczej nieważne czy spotkam się z panią wolną czy zajętą. Nie szukam drugiej połówki. Czyż tak nie jest?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jeżeli nie jeteś wolny to umów się na seks z... żoną (partnerką). Nie kumam takich ludzi.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie wszystkich tutaj interesuje mój wiek, jak jest ktoś zainteresowany, żeby poznać lub popisać to proponuje, aby popisać prywatnie, dlatego w tym celu się zarejestrowałem na portalu :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W takim razie nie piszecie w temacie albo po prostu forum ma nieodpowiedni tytuł. Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hejka jakie plany u was na święta, wybywa ktoś gdzieś na miasto wieczorem?

• Święta, święta i po świętach... jak Wam minęły? :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Spokojnie, aczkolwiek z kilogramem więcej, ale odwiedzę ze dwa razy Orkę i wszystko wróci do normy :) Jechałem dzisiaj po 6 rano koło Imperium i widziałem mnóstwo niedobitków he he. Widać że to pobożna młodzież bo w czasie postu nie spotykałem tam żywej duszy o tej porze.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To jak z tym proponowanym grillem będzie :).

• To pewnie się spotkamy na Orce, bo też się tam pojawiam dosyć regularnie, a po świętach to musowo :)

Przytulasek, co się tak na tego grilla uparłeś? :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A tak sobie z nudów przypomniałem propozycje grilla :P
    Co do orki też się pojawiam co jakiś czas popływać sobie :).

• No proszę, sami pływacy ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sport to zdrowie :P.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mam tak bardzo już dość samotności, że nie wytrzymam.