Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Napiszę to jeszcze raz starałem się nadaremnie, ale dupa to była zemnie. Jeszcze 1000 wpisów i przegonicie hamerykańską tele nowele.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Chyba ktoś tu jest zazdrosny, że przytulasek wzbudza zainteresowanie u kobiet :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dla zazdrośników polecam maść na ból d. Y.

• A ja tu czegoś nie rozumiem. Niektórzy panowie czy też i panie piszą tu jak bardzo są samotni, ale robią to anonimowo. Czemu się nie zalogujecie? Może ktoś się wtedy do was odezwie na priw i kto wie, może poznacie swoją drugą połówkę. Przecież nikt nie będzie podawał swojego maila czy telefonu do wglądu dla wszystkich, co zaglądają na portal, a tak prywatnie to czemu nie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Bo tyle w tym prawdy co piszą :-P.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Asieńka, czy do Ciebie ktoś się już odezwał?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dobrze, że nie u mężczyzn :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Asienka masz racje 100% każdy super pisze każdy taki cwany, ale co do bliższego "spotkania " to z daleka, cwani jesteśmy tylko z pisania :-)
    Czy to brak odwagi czy coś innego?

• Tak i mam teraz fajnego internetowego kolegę, a więcej mi nie trzeba, bo jestem w stałym związku.
    2014-04-16, 20:12Gratuluję odwagi przytulasek, może teraz jakaś zainteresowana dziewczyna zdobędzie się na odwagę i odezwie się do Ciebie. Życzę powodzenia!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

:).
    2014-04-16, 20:16Czas pokaże, czy się na pisaniu tylko tu nie skończy.

• Od czegoś trzeba zacząć, a pisanie to dobry początek.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No ale w 99% tu na forum to i na pisaniu się i kończy.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Można wiedzieć w jakim wieku kobieta by Cię interesowała, tak w przybliżeniu?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Co do przedzialu to zalezy, zeby pogadac to raczej zaden wiek nie przeszkadza.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A żeby się spotkać to jaki wiek przeszkadza?