Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Może i dupa ale z wartościami.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kup sobie słownik Ww.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A ja wam opowiem, no nie w calosci jak facet chcial mnie poznac, ja go nie znam, ktos dal mu moj numer no zadzwonil, cos tam belkoczac ze strachu, przede mna, pozniej posylal mi lawine smsow, dobra mysle sobie, no jestem w takim wieku a nie innym, w dodatku singielka od wielu lat, sprobuje go poznac, ale po paru smsach, chcial spotkania na juz, ja mowie ze nie bo jestem w Niemczech, dopiero za miesiac, chwila moment mowi ze by sie kochal ze mna na juz i ja mam sie zgodzic na jego propozycje? No nie to przeszlo moje wyobrazenie, dobra mysle rozpale Twoje zmysly smsami, no i zaczelo sie, tak mu dowalilam moja tworczoscia erotyczna ze go zablokowalo calkowicie, poprosilam po 79 smsach, czy moja tworczosc erotyczna byla okey, napisal jedno slowo tak, tak mnie to nakrecilo, ze dobijalam go dalej, a facet zamilkl na amen, moge troche popisac o tworczosci erotycznej, tonie jest z zadnej ksiazki to jest moje, ale dozwolone od 50 plus.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dlaczego jesteś złośliwa?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To nie jest zlosliwosc, to niech sie odezwie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A ja myślę, że powaliła go twoja ortografia dziecko.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Co to jest twórczość erotyczna?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Już sobie wyobrażam tę jej "twórczość erotyczną", musi być powalająca z taką pisownią i stylem, "tonie" twórczość to żenada. Nie wiadomo czy się śmiać czy litować.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zniesmaczony jestes w wieku 20-30 lat, bo z mlodymi trudno dojsc do porozumienia w niektorych sprawach. Twoja glowa zadzi przyrzad ktory nie jest na swoim miejscu, w Twojej wyobrazni erotyka nie ma nic z prawdziwa fascynacja tego co tkwi w kazdej dojrzalej kobiecie, nie masz pojecia o zmyslach ktore zniewalaja do utraty przytomnosci, na wskros przeszywajac cialo, Twoja penetracja w glab kobiecego ciala jest niczym w porownaniu z ostra smuga ksiezyca przeszywajaca do glebi, czy nie wiesz co tkwi w kobiecie, ktora jak rozpalona Etna pedzi na przod siebie, a gdy spotka na swojej drodze niszczy, palii budzi groze. Dzieciaki nie potrafia tak pisac.
    2014-03-11, 14:55Nie o pisownie dzieciaki tu chodzi, tylko o rozpalanie zadzy namietnosci do cholery.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja też coś opowiem. Weszłam kiedyś na jedno forum... Nie szukałam romansu tylko chciałam z kimś pogadać... Już nie wspomnę że wszyscy 20 latkowie piszą tylko o seksie (jestem po 30). Jeden mi się wydał w, odpowiednim" wieku. Tylko po 5 min już miałam, love" i czy chcę mieć z nim dziecko... Dałam sobie spokój :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No cóż każdy pretekst dobry, nawet na dzidziusia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hej anonim no odpowiedz kto robi to z dziecmi no niewstydz sie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Chodzi o to ze to kobiety łapią chłopa na dziecko, w tu volta.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Rozsądna decyzja :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Grzes... jesteś interesujacym facetem. Miałam wrażenie że wygineli ale jesteś dowodem że jednak nie :).