Każda szanująca się kobieta, kocha czuć się ładna, pociągająca i wyjątkowa wyłącznie dla samej siebie. Bycie atrakcyjną dla faceta to tylko dodatek jej układanki.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Roko is back.
-
I gada głupoty.
-
Hej :) ale ja nie jestem w desperacji. Z drugiej strony szukanie na siłe nauczyło mnie, że ten sposób jej głupio naiwny.
Ale fajnie dziś mroźno, dobra i zdrowa pogoda ne spacer po lesie :) KTOŚ CHĘTNY?
-
~grzes - nie licz na to, że chętna będzie jakaś seksbomba :].
-
Ja nie szukam sexbomby tylko głebokiego i mądrego wnętrza kobiety.
-
Takie bałyby się pójść z nieznajomym do lasu.
-
Takie? Takie właśnie wręcz odwrotnie myślę sobie gdyby nie to, że są za skromne i wstydliwe to chciałyby co dzień spacerować. Ciesząc się tym co piękne :).
-
Do Grzesia. Tak się zastanawiam czy ja Ciebie nie znam :) Czy naprawdę masz na imię Grzegorz? :).
-
Fajnie to Grześku napisałeś jestem podobnego zdania. Ja dzięki amorkom z nieba znalazłem taką kochaną niunię :) kocham cię skarbie.
-
Najważniejsze w związku jest to aby sobie ufać i kochać się do szaleństwa i bez przerwy o siebie dbać.
-
Czy bolesławiecki plebs uprawia sex? Osobiście mam kilka partnerek tygodniowo. Brunetki i blondynki już mi się znudziły trochę, teraz kręcą mnie rude :)
Co plebs na to?
-
Ty jesteś rudy nie uprawasz nawet pietruszki.
-
Paniczu Pawełku znasz za pewne powiedzenie "kozak w necie, p... a w swiecie".
-
A facetów też zaliczasz? Bo w dzieciństwie na podwórku każdy pewnie jechał po tobie za tak głupie cwaniakowanie. Psy sąsiadów pewnie też.