Dokąd na wakacyjny s..?

• Znamy się bardzo mało, próbowałem się z nią umówić, ale nie była zainteresowana. To znaczy niby była, ale jak przychodziło co do czego to 100 wymówek, że nie może.

Jakbym jej siedział w głowie, to dałaby jakiś znak. Nawet malutki, od razu zauważyłbym to. Z tego co wiem to nie jest z kimś.

Długo to od około jesieni. Widzę ją raz na 2-3 tygodnie. Jak chyba jestem jakiś nie normalny:( Jak można się kochać w dziewczynie, która mnie olała, i to tak długo!

• Zauroczyłeś się, nie ma w tym nic złego ani dziwnego. Wydaje mi się, że będziesz musiał sobie chyba odpuścić. Jeżeli wymiguje się od spotkania to raczej nie jest zainteresowana, a może za słabo się postarałeś ;)?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak nie może się umówić, to nie wiem. Może chciałeś się spotkać w miejscu, które jej nie pasuje?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Po prostu nie jest w jej typie i tyle. Można zgrywać niedostępną, ale bez przesady.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jest jeszcze opcja taka że jest lesbijką ale to mało prawdopodobne bo atrakcyjne lesbijki to tylko w filmach ;).

• Nie wiem może za słabo się postarałem, może ma kogoś, może nie jestem w jej typie. To już mamy ustalone - nic z tego nie będzie. Chodzi mi o to, jak się odkochać ? :) Otwarty jestem na nowe znajomości itp., ale nawet jak idę gdzieś na imprezę to sprawdza czy jej tam całkiem przypadkowo nie ma.

Najciekawsze dla mnie w tym jest to, że ta dziewczyna odbiega od mojego "ideału" dziewczyny i to dość znacząco, a pomimo to mnie pociąga. Dlatego od teraz nie szukam już "ideału", tylko takiej, która ma to COŚ.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Do ~Grześ:

Podaj proszę Swój nr gg albo maila.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No widzisz jak sam sobie wszystko wyjaśniłeś ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Narazie nie mam w domu dostepu do neta bo mi laptop nawalił, w piatek już bedzie oki i gg.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Coś mi to pachnie wielką ściemą. Odzywasz się z domu - jak widać, a nie masz neta i GG?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Co w tym dziwnego, gosc moze dodawac posty chociazby ze smartfona.

• Lambo, zapytaj ją prywatnie w realu, o co jej chodzi, a nie wywnętrzasz się publicznie. Po prostu pogadaj z nią a nie z postronnymi osobami na jej temat.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie działa ze smartfona, bo przez pomyłkę uruchomił GG - na chwilę. Pewnie ściemnia "po kolei" :) Skoro szuka tak bardzo, jak było napisane wcześniej - nawet ze smartfona może pisać na GG. Jak dla mnie gość ściemnia niesamowicie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Grześ nie napisał, że ma smartfona.
    Na forum nie zakochacie się hi hi.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie musze sie tlumaczyc ale napisze czasem jak i teraz pisze od kuzyna czy to jakis problem/.
    2013-04-18, 15:18LAMBO - nie zamartwiaj się nieudaną próbą nawiązania kontaktu z kobietą, o której nie mozesz zapomnieć. Próbuj do skutku za którymś razem się uda, mówie ci. No chyba że jest w związku to daj spokój. Powodzenia.