Zdaniem moim koles jest spoko, nic zlego nie pisze ani nie proponuje. Chce poznac kobiete i wydaje mi sie ze do zwiazku a nie do bzykania. Szacun dla niego, ze otwarcie pyta o zapoznanie. Udanego wypadu w gory.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Oj po prostu anonim sam widocznie poprosił Mikołaja o lalę i teraz doradza innym ;p.
-
Szukanie kobiety czy męzczyzny po przez jakieś fora czy portale to dopiero krzyk desperacji. Porazka i żal mi takich ludzi, którzy w normalnym zyciu nie potrafią sobie kogoś znależć.
-
A co za różnica czy w internecie czy na żywo? Skoro szukanie kogoś poprzez internet jest desperacją to zagadywanie kobiet na ulicy, w klubach chyba jest jeszcze większą, bo wtedy naprawdę się tej kobiecie bezpośrednio narzucasz nie wiedząc czy ona na pewno chce w ogóle z tobą rozmawiać, a większość kobiet nie chce kogoś zranić i nie powie żebyś po prostu spadał.
Ogłaszając się w internecie wiesz, że odezwie się do ciebie dziewczyna, która kogoś szuka, chętna na rozmowę i wypady, nie nękając jej przy tym na ulicy. Nie widzę w tym żadnej desperacji. -
Cel uświęca środki. Z portali randkowych korzystają miliony ludzi na całym świecie co tylko potwierdza ich skuteczność.
-
To, że korzystaja miliony znaczy tylko tyle, że są desperatami i niudacznikami i chowaja się za monitorkiem z tchórzostwa, bo boją się odrzucenia w świecie realnym. Ktoś kto łapie się ostatniej deski w postaci portali randkowych ma marne szanse na odnalezienie swojej połówki w realnym życiu. To asekuranctwo! A życie toczy sie tu i teraz a nie przed monitorem.
-
Dobra jak kogos urazilem wypowiedzia to sorki, z tym, że tu ludzie różne już opcje pisali znajomości więc już nic nie zdziwi, a ze znalezieniem na poważnie to każdy by chciał, ale w praniu wychodzi inaczej.
-
Dziękuje ci ślicznie za miłe słowa :).
-
;).
-
Zajmij się swoim facetem.
-
Anonimie - kim i czym ma zająć się Katarzynka to jej wyłącznie sprawa i tylko jej. Nic nikomu do tego. Symbol, który napisała jest oznaką serdeczności i normalnego rozumowania być może takich osób jak ja - nic w tym złego. Natomiast ty anonimie jesteś zgryźliwy i śmieszny pisząc takie krótkie i bez sensu zdanie.
Pozdrawiam wszystkie Katarzynki jak i inne dziewczyny by uśmiech dziś gościł im przez cały dzień ;).
-
Grześku bardzo madrze napisałes. Ze ludzie zawsze muszą się czegoś czepić - to smutne.
-
A ja jestem za Grzegorzem. Sama jestem samotna, po rozwodzie (wina męża), w podobnym wieku. Gdzie szukać drugiej połówki? Jego propozycje nie są nieprzyzwoite, uważam że fajny z niego gość (sądząc po tym co pisze, moje pierwsze wrażenie, jak jest w życiu - nie wiem). Sama chciałabym wyjechać, oderwać się od kłopotów. Bez oczekiwań, na coś więcej". Gdzie spotkać drugą osobę? Wśród znajomych nie ma szans. Mamy sobie na czole napisać że jesteśmy samotni? Grzegorzu. Kibicuję Tobie :).
-
Coś kombinujesz ;) jesteś Ada czy Agnieszka?