Może trzeba założyć nowy temat, coś w rodzaju: " Gdzie znajdę miłość", albo: " Szukam miłości". Ale od tego to raczej są portale randkowe albo ogłoszenia matrymonialne. I to nie jest głupie, bo mój kuzyn na ten przykład znalazł ukochaną kobietę odpowiadając właśnie na ogłoszenie matrymonialne w gazecie. Teraz są już małżeństwem i mają dziecko.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Dobry pomysł.
-
No i to nawet dwa razy ale nie potrafie zrozumieć kobiet, ktore po zwykłej miłej wieczornej zabawie zapraszają do domu w którym np spi dziecko na sex?
Niestety najzwyklejszej, usmiechnietej nie. -
Grześ jesteś interesujacym mężczyzna który jak widać posiada w sobie ważne dla mnie wartości. W dzisiejszych czasach szczególnie cenie takich ludzi. Możesz powiedzieć ile masz lat?
-
To co wtedy zrobiłeś uciekłeś?
-
Jezeli jest przyzwoitym człowiekiem a tak można z jego wpisu wywnioskować to powinien takiej dzieciatej na seks ciągnącej do chaty rzucić pogardę i pójść w siną dal, no, ale może się mylę?
-
A Ty byś nie uciekł?
-
A ja skąd mam wiedzieć nie spotkałem się w takiej sytuacji, więc ciężko jest udzielić odpowiedzi bo na żywo człowiek może się różnie zachować.
-
Ha, ha, ha, ha, ha "różnie zachować"? To znaczy nie wykluczasz, że byś skorzystał. Br, fuj. :D.
-
Zwlaszcza po alko xD.
-
Oj czepiacie się przytulaska. Seks to seks. Samotna pani z dzieckiem też ma prawo do przyjemności.
-
Nikt się go nie czepia. Zapytałam tylko, bo myślenie niektórych Panów jest conajmniej dziwne i chciałam poznać opinię innych, a że na przytulaska padło to przypadek :)
Bo gdyby grzes zaprosił dziewczynę do siebie to nawet by nie wiedział, że ta ma dziecko i bez mała by ją bzyknął, ale że się biedny dowiedział o dziecku to od razu mu ochota przeszła. Bo co, bo kobieta, która ma dziecko to trędowata jest czy co? I żeby nie było, nie jestem samotną matką :). -
Żałosna jest tamta matka... Boże jak tak można... biedne to jej dziecko. Nie bronię jej seksu z prawie nieznajomym facetem, ale przynajmniej mogli pójść do niego.
-
Nie mogli bo u niego żona spała :-).
-
Nie, nie trędowata tylko zbyt lekkich obyczajów, żeby tak od razu z pierwszym lepszym do łóżka leżć, może ojca szuka albo chce zaciążyć z drugim i zawsze jakaś kasa będzie a może się durny i ożeni? :D :D :D.