Podobno ON jest ciepły.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
A w taką pogodę to ma znaczenie hehe.
-
Roko28 sorki za pewne wpisy tu, jak bedziesz mial ochote to prosze odezwij sie w koncu. Calusek.
-
Aż mnie mdli dziewczyno ogarnij się. Są fajniejsi mężczyźni w bolesławcu.
-
"Czekam mała na twą miłość".
To nie czekaj wciąż na małą... , bo ona ciebie kocha... mały ;(
A mały to t y?
-
Chcialabym wam napisac, ze roko28 to bardzo pozytyw facet, o cieplym sercu nie potrafiacy przejsc obok czyjejs krzywdy obok. Chce go poznac, bo chce mu podziekowac a i tez go poznac blizej bo jest wartosciowym, usmiechnietym i bardzo przystojnym facetem o fantastycznie pieknych niebieskich oczach, ktore potrafia zrozumiec wszystko po jednym spojrzeniu.
Roko28 pozdrawiam i odezwij sie. Calusek.
-
Daruj sobie bo on kogoś ma... to powinna byc dla ciebie odpowiedz dlaczego sie do ciebie nie odzywa... ani do nikogo innego.
-
Klaudio. A skąd wiesz jaki jest roko skoro dopiero chcesz go poznać?
-
Zna go moja bardzo dobra kolezanka i jej facet.
2013-12-07, 13:59A najwazniejsze, to to, ze wiem, ze jest samotnym facetem ;-) ). -
Nie jest. Gwarantuje ci to. Obserwuje go...
-
Nawet jeżeli nie jest z nikim w związku, to nie koniecznie musi być samotny, lecz nawet jeżeli by tak było jak twierdzisz, to nie oznacza też, że chciałby zawierać znajomość z tobą. Takie zarzucanie sieci na faceta mija się z celem i do niczego nie prowadzi. Rozumiem, że czymś cię ujął, ale to nie było skierowane do ciebie, to, ze komuś pomógł to jego i tej osoby sprawa, jeśli by chciał to by się odezwał do ciebie, zrozum, ze nie interesuje go twoja osoba ani to co chcesz powiedzieć, nic na siłę, najlepiej zrobisz jak dasz spokój jemu i sobie, nie brnij w niezręczne i niemądre sytuacje.
-
Jak dobrze czytać mądre wypowiedzi :) bravo.
-
Samotny czy nie, ale jak widać nie ma ochoty na kontakt, to też trzeba zrozumieć. Może kiedyś sam się do ciebie odezwie, Klaudio, jeśli będzie miał taką potrzebę, a jeśli nie to jak się to mówi, przyjmij to na klatę i spokojnie.
-
Jeżeli on będzie miał potrzebę, a ona już nie, to co będzie?