-ed na lodowisku ślisko.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
"Zimna woda pod prysznicami, a w szatniach brudno. ".
-
Znowu tylko narzekanie. Trzeba wziąć się w garść. Też zostałam sama bo mnie facet oszukiwał. Tak, jest mi ciężko ale wiem że to nie moja wina. Staram się żyć dalej, nie wiem czy kiedyś zaufam ale nie zamykam się na nowe znajomości. Może kiedyś i dla mnie zaświeci słońce. Nie mam rodziny więc święta czekają mnie samotne. I tak niespecjalnie je zawsze obchodziłam, nie lubiłam kłopotliwych pytań, życzliwych". Kupię sobie coś dobrego do jedzenia, butelkę wina, zaglądnę na forum, może jest ktoś w podobnej sytuacji, obejrzę fajny film,
Do paryskiej nie chodzę, nie moje klimaty, nie lubię ścisku, poza tym nie chcę żeby mnie odbierano jako desperatkę. Widzę że na forum jest dużo samotnych. Czemu ich nie widzę w realu? -
Ludzie samotni nie rzucają się w oczy, dlatego właśnie przeważnie są samotni...
-
Masz racje, ale jak to zmienić? Jak rozpoznać kobietę, która jest sama?
DO ~A a chciałabyś mnie zobaczyć w realu?
-
A. Czemu nie. Tylko nie lubię spotkań w ciemno. Jestem na zakręcie swojego życia i szukam po prostu nowych znajomości.
-
Tez tak kiedyś miałem, i chyba nikt nie lubi spotkan w ciemno.
-
Ale na spacer bym się przeszła. Do kina lub na basen... Na basen chodzę sama i nie mam z kim pogadać w saunie :).
-
Spotkania w ciemno są do bani, pierw wypadałoby porozmawiać, popisać czy tel czy gg co by chociażby mieć wstępny zarys osobowości danej osoby...
-
Podzielam, nie wiesz jaką czarownicę spotkasz na umówionym miejscu lub przystojniaka co bedzie się śnił po nocach.
-
Ty jesteś tą czarownicą?
2012-12-09, 14:22Na basenie byłem wczoraj, a spacerek to zaraz po obiadku :).
-
W 100% popieram eldżeja. GG wydawałoby się ok..
Ale nie jestem czarownicą :) Mogę być czarodziejką :). -
Nie, ty jestes tym przystojniakiem co śni sie po nocach.
-
A co potrafisz czarować?
-
Hokus pokus, czary mary, Rysiek z Klanu to twój stary.