Kto idzie na sanki? Rafi piszesz się na to?
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Kiedyś zaczarowałam mojego mężczyznę i się zakochał. :) To jak wyszło później to już inna historia.
-
Huj... wo go zaczarowałaś.
-
Może jakaś inna go zaczarowała? Może jeszcze będzie wszystko dobrze?
-
Może. Co ma być to będzie, ja swoje zrobiłam. Starałam się jak mogłam. Jesteśmy przyjaciółmi, mimo całości zła które mi wyrządził. Nie potrafię znienawidzić. Idę do przodu. I mimo że nie wiem co będzie zamierzam poznać nowych ludzi. Ciągłe oglądanie za siebie doprowadzi mnie do obłędu. Muszę w końcu pomyśleć o sobie. O swoim zdrowiu psychicznym.
-
Zle go zaczarowałaś.
-
A Tobie wszystko się udaje? :).
-
A ty jak sobie radzisz? Jesteś sama a wiele masz do powiedzenia.
-
Po pierwsze primo jak byś go zaczarowała to by nie odszedł, po drugie primo przyjazni nie ma między facetem a kobietą.
2012-12-09, 15:17Oczywiscie, ze nie! W zyciu nie ma nigdy tak jak by sie chcialo.
-
Nie uważam że to moja wina że odszedł, on też o tym wie. Przyjaźń" to może za dużo powiedziane. Rozmawiam z nim, martwię się. A powinnam znienawidzieć. To źle że jestem taką osobą? Rozgoryczeniem zmarnuję tylko własne życie.
2012-12-09, 15:28Dla chcących pogadać gg 45558800. -
Nienawiść to normalna kolej rzeczy po co dalej kochac i brnąć w coś kiedy to nie ma sensu do mnie wrócił facet po zdradzie, i mysle co z tym zrobić.
-
Nie chodzi o kochanie. Chociaż był jedyną miłością mojego życia i tak pewnie zostanie. Wolę utrzymywać przyjacielskie stosunki. Dopóki nie przekonam się czy pokocham ponownie. Niech zobaczy co stracił i że ja też potrafię ułożyć sobie życie. Co do zdrady. Bardzo brzydka rzecz, wiem jaki to ból... Ale nic nie jest proste. Jeśli się kocha i dwie osoby bardzo tego chcą uważam że należy dać sobie szansę. Każdy zasługuje na szansę. Czy jej chce i skorzysta - zależy od niego.
-
Zdrady sie nie wybacza, lepiej ulkowac uczucia w nowej milosci.
-
Gdyby tak łatwo można było przekreślić dotychczasowe życie. Każdy jest inny. Może za bardzo uczuciowa jestem? I jak mnie ktoś bardzo prosi o wybaczenie to wybaczam? Pewnie dlatego życie kopie mnie po tyłku. Twardzielom" jest łatwiej. Mi brak tej cechy charakteru. Niestety.
Ale popieram że zdrada to największe świństwo jakie można wyrządzić drugiej osobie... -
A moze za mloda jestes, bez urazy i myslisz inaczej a z czasem zrobi sie z ciebie twardziel.