Dokąd na wakacyjny s..?

• Racja.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No to ze jest po wakacjach to pewne ale sexu nigdy za dużo jest ktoś chętny na jesienny sex jeżeli tak to zapraszam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dziewczyny jeśli chcecie być traktowane jak księżniczki :) no a przy okazji gulu gulu ( po naszemu bara bara) to na wczasy do Tunezji ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Myślisz, że w Tunezji coś wyrwę?

• Jeszcze nigdy nie byłem w Tunezji - może to całkiem niezły pomysł na zimowy urlop.
    2012-10-02, 22:55

Wielka racja.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A ja bym pojechala gdzie kolwiek gdyby byla taka mozliwośc i ktos by mnie zaprosil.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Chciałabym spotkać spokojnego faceta w wieku 24-30lat na dobre i na złe. Bez przygód.

• Chciałbym i chyba już przywykłem do tej mysli :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wiesz, takie właśnie gdziekolwiek jest najlepsze. Spontaniczność i zero planowania czegokolwiek.
    Spedziłam jakiś czas temu niezwykłe chwile w górach. Niezwykły magiczny wręcz czas. Trudno nawet dobrać słowa aby opisać to przeżycie. Doskonale naładowałam swoje "akumulatory" i po powrocie ze spokojem i zdystansowaniem podeszłam do codziennych spraw. To niezwykłe jak jedno wydarzenie moze wpłynąć na człowieka. I dodam tylko, ze nie było to nic zwiazane z sexem itp :) Każdemu życzę przezycia takich niezwykłych chwil. I jak ktos to switnie opisał: dla których warto żyć :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pod wwarunkiem ze nie bedziesz siedziec na tyłku z założonymi rękami i czekac na nia az Cie znajdzie. Szczęściu trzeba dopomóc.

• A ja ostatnio zwiedzam Jelenią Górę, jak mam okazję. Zabieram chłopaka i tatę i odkrywamy jej uroki.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Teraz jestem duży i wiem,
    Że w życiu piękne są tylko chwile,
    Dlatego czasem warto żyć,
    Dlatego czasem warto żyć...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tak dla takich właśnie chwil warto żyć i wierzyć, że może być dobrze. Że nie wszystko jest podłe i złe ale i potrfi być czyste, szczere a przede wszystkim niezwykle prawdziwe w swej magicznej prostocie ;).

• A co w tej Jelonce najbardziej ci się podoba Arden?

Osobiście uważam, że Cieplice i inne rejony w pobliżu są o wiele ciekawsze i ładniejsze.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pomyliłeś mnie z asieńką bo to ona zwiedza te rejony nie ja :).