Dajcie fb tego ROKO28 bo może sama go wyrwę, mam ładną buźkę i duże balony.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Roko nie będzie, bo jest zajęty.
-
Oto skutki nagłych wysokich temperatur- od gorąca niektórym wyłączyło się logiczne myślenie!
-
Widzisz coś nielogicznego w pożądaniu roko28?
-
A ty widzisz gdzieś abym coś napisała o pożądaniu roko28?
-
Nie rżnij naiwnej, przecież dogadałaś tym, które "lecą" na "roko28", a więc pożądają kontaktu z nim a ty im wymyślasz a potem udajesz, kogo?
-
Odnośnie seksu to jedni o nim piszą a inni go uprawiają.
-
No, są jeszcze inne opcje.
A osobiście zaliczasz się tylko do piszących o seksie czy jeszcze ponadto praktycznie działasz?
-
Odpowiadam za to co napisałam a nie za to co ty zrozumiałeś/łaś lub nie.
-
O seksie nie pisze bo szkoda czasu.
-
Dalej grasz [kogo]? Przeczytawszy wpisy dziewczyn, które chcą kontaktu z roko28 stwierdzasz, że na skutek upałów "wyłączyło się im logiczne myślenie" a teraz chcesz wmówić, że ktoś coś nie tak zrozumiał, dlaczego uważasz więc, że dziewczynom zabrakło logiki? Bo chcą poznać roko28, a ty co? Zazdrosna? Jak inaczej można twój wpis zrozumieć? "Jedziesz " po dziewczynach i jeszcze wmawiasz [usiłujesz]wmówić głupstwa. Każdemu wolno mieć ochotę na spotkanie z roko28 i nic ci do tego.
-
Anonimowy frustracie, żal Ci, że to nie Ciebie chcą poznać te szalone tłumy fanek roko, że się tak spinasz? Zluzuj porty a i Ciebie zechce któraś poznać :).
-
Pieprzysz jak potłuczona, należę do "tłumu fanek roko28 i mam za złe osobie o nicku "sama", że ona ma nam za złe i wymyśla od nielogicznych, czytaj ze zrozumieniem, uruchom mózg jeśli możesz w ogóle.
-
Ja mam za złe? Wyraziłam swoje zdanie a to co ty sobie myślisz to mnie guzik obchodzi.
-
Dyskusja w temacie na równie niskim poziomie jak wy drogie panie.