Ty to dopiero jesteś na nizinach, również umysłowych skoro nie pojmujesz tej "beki", w tak w ogóle to się nie wypowiadaj, po co tu zaglądasz jak ci nisko?
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Hehe.
-
Zabawne, a cos moze mądrzejszego napisz.
-
Nie dość że nie trzymacie się tematu to jeszcze jedna mądrzejsza od drugiej w wypowiedziach. Załóżcie osobny temat o ROKO i tam róbcie ten cały syf.
-
Tylko nie syf, dobra? Syf to ty masz za łóżkiem a tutaj niema żadnego syfu tylko wypowiedzi zainteresowanych.
-
Tak się składa że jest porządek za moim łóżkiem. Niestety tego co masz w głowie nie sposób posprzątać.
-
Nie ma potrzeby niczego w mojej głowie "sprzątać", za to twoje rynsztokowe słownictwo jasno wyraża ten rodzaj "ładu i porządku" jakim się otaczasz.
-
Nie spinaj się dziecko, po prostu nie pojmujesz tej, beki''.
-
A teraz coś na temat o prawdopodobnych przyczynach powstania tego ambitnego tematu ;-) ps. Wiem wiem że robię kolejny muzyczny temat :D
-
Ale o co tutaj chodzi :P.
-
No właśnie o co? Bo miało być o seksie a tu małolaty założyły sobie fanklub ROKO. A dziś na wakacyjny seks wszędzie tam gdzie klimatyzacja. :-).
-
Koko roko hehe.
Polecam późną wieczorową pore lub gdzieś nad wodą :P.
-
Koko koko roko spoko. Dziewczę nogi ma szeroko.
Wszystkie na raz nie pójdziecie. Chłopa zajedziecie.
... to śpiewałam ja... TOjsienka. -
Ciekawe czy to forum spowoduje że poznam panią do dyskretnych niezobowiązujących przyjemnych dla obu stron spotkań. Mam trzydzieści parę lat mieszkam w Bolesławcu. Znajdzie się chętna spragniona pani?
-
No raczej tutaj to graniczy z cudem.