Roko28 odezwij sie prosze w koncu, bardzo cie potrzebuje. Caluski.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Klaudia, a czy nikt inny nie może ci pomóc, nie masz jakiejś bliższej osoby? No najwyraźniej Roko nie może lub może nie chce się kontaktować z Tobą.
-
Asieńko, do niej nic nie dociera, już bardzo wiele osób tłumaczy jej "na chłopski rozum" i bez efektu, więc albo te wpisy sa udawane i ktoś się bawi ]może ma w tym jakiś swój cel], albo robi "bekę" temu Roko28, [i może tez ma jakieś powody", bo to raczej nie jest normalne i chyba w sumie niemożliwe. Nie wierzę, że istnieje jakaś klaudia, to jest po prostu niemożliwe, żeby jakas dziewczyna tak sie zachowywała.
-
To już podchodzi pod stalking zagrożone karą od 3-10 lat pozbawienia wolności.
-
Szanowni forumowicze. Toż to zwykły zabieg socjotechniczny zastosowany przez Klaudię. A Klaudia zbiera materiały do pracy dyplomowej pt. "Stosunek Roko28 do Klaudii jako element oddziaływania na wzrost ilości postów w temacie wakacyjnego seksu". Promotorzy: anonimowe Anonimy.
-
Klaudia i praca dyplomowa? He, he coś ci się pomyliło chyba. Trzeba jej posty przeczytać, W drugiej klasie podstawówki prac dyplomowych się nie pisze jak dotąd. :D.
-
No ja to się trochę obawiam, że to silne zauroczenie osobą Roko, bo raczej chyba nie miłość, skoro tak naprawdę nasza dziewczyna go nie zna. Sama przeżyłam coś takiego i nie polecam.
-
No i zadziałała socjotechnika w stosunku do Anonima.
2013-12-14, 20:29A pisanie prymitywnych i infantylnych tekstów to duża sztuka w socjotechnice. Ale jak ktoś ma klapki na oczach to widzi tylko słowa, a reszty nie potrafi odczytać. -
Witam, Roko28
Znamy sie z pewnej sytuacji, za ktora podziekowalam ci w Piramidzie :-)
Ja wlasnie przylecialam na stale do Polski, do naszego miasta. Bardzo bym chciala kontynuowac nasza znajomosc, bo swietnie byloby cie blizej poznac. Zgubilam karte i nie mam numeru a Agata wyjechala i nie mam skad wziasc nr. Wiem, ze jestes tu pod roko28 dlatego pisze ;-) wiec jesli masz jeszcze moj nr to odezwij sie prosze, mam ci wiele do powiedzenia i chce ci sie pochwalic, ze uwolnilam sie, dostalam rozwod ;-) koniec cierpienia. Bardzo bym chciala cie dalej poznac i jeszcze raz podziekowac za to jaki jestes :-)
Pozdrawiam, buziak przystojniaku :-). -
No wiesz, widać taka głupia jestem i naiwna, że pewnych rzeczy nie widzę.
-
Roko28, kiedy Cie ostatnio widzialam w Twoich oczach byla magia bylo to cos co powoduje ze nie moge przestac o Tobie myslec, jestes moim marzeniem, marze bysmy sie spotkali, prosze daj mi znak, ze mam dzialac.
Buzi buzi.
-
Roko28, mój test ciążowy wyszedł pozytywny, co ty na to? Co teraz bedzie? Bojem się...
-
Witam roko28 :-)
Myslalam, ze ludzie troche powazniejsi sa. Ale jak widze i czytam niektorych wpisy to nie wiem jak glosno mam sie smiac :-)
Roxana, Majka widze, ze bardzo inteligetne sa :-)
Widzialam wczoraj basen, nie jest rewelacyjny ale jak na Bolec to wystarczy.
Odezwij sie, a jak nie masz mojego nr to napisz to ci go jakos podam a moze jakies spotkanie wymyslimy :-)
Pozdrawiam. -
Popieram, Jagoda to co napisalas o inteligenci.
Smutne jest to, ze ktos nie rozumie tego, ze ktos chce sie z kims poznac i porozmawiac.Roko28 moze to wszystko zle wyglada ale ja nie mam zlych intencji, chcialabym cie poznac i troszke pogadac, wiec odezwij sie. Fajny sloneczny dzien na spacer, moze mialbys ochote sie zwyczajnie przejsc. Caluski.
-
Nie od nas zalezna jest czyjas inteligencja, i szczerze malo mnie to obchodzi. Pisanie aby kogos zdenerwowac czy sprawic przykrosc to jest bardzo NIEludzkie ale widocznie poziom piszacych takie nic nie warte zdania daje im poczucie pewnej nieznanej mi wartosci. I dobrze, ze nie znanej mi :-)
Smieszne jest to, ze dalej tu ludzie sobie dokuczaja, nie bylo mnie prawie 3 lata, gdyz myslalam, ze inne panstwo da mi inna mozliwosc drogi zyciowej ale raczej wszedzie jest podobnie a tu jak dokuczali tak dalej sobie dokuczaja. Oczywiscie Klaudio nie powinnas sie tym przejmowac.Roko28 mieszkasz dalej tam w poblizu rzeki? Odezwij sie, pa.