Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Odezwał się "prymitywny" owad. Żenada.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Koniki polne to miluskie grajki na pieknej zielonej i kwiatowej lace :-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Owszem, te prawdziwe, zielone tak, zeszłego lata jeden pokażnych rozmiarów właził jakoś przez otwarte okno i siadywał na karniszu, zdjęty stamtąd uparcie wracał i posiadywał, drugi znów na futrynie drzwi wejsciowych, u góry rozsiadał sie i nawet pogrywał. Nawet to miłe z ich strony było, ze tak swojsko się czuły w mojej "chacie. TE koniki lubię, TE. }.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Objaśnij to szerzej.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Roko, dziękuję Ci, że jesteś, że się odezwałeś i ogólnie za wszytko. To naprawdę dla mnie wiele. Dzięki Tobie spojrzałam na świat z innej lepszej strony, inaczej podchodzę do życia, wiem czego chcę. Dziękuję i do zobaczenia wkrótce!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Brawo Roko, cudotwórca i uzdrawiacz, ja tez chcę wiedzieć czego chcę bo nie wiem dotychczas, a wiem, ze ty wiesz co ja chcę i wiesz jak to zrobić, żebym wiedziała. Cmok, cmok. :D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przytuli mnie jakaś wesoła i piękna dziewczyna w te święta? Bo to już 3 święta jak będę sam :-(.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Żadna z imprezowiczek z żadnej imprezy przy Tobie nie została na dłużej grześ? Oj... kiepsko. A może nie te imprezowiczki obstawiałeś do tej pory? :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A może ten grześ jakiś dziwny, tyle już tu obstawia i ciągle nie ma nikogo ;(.

• Ja tam mogę przytulić prawie każdego, ale żebyś sobie zaraz za dużo nie wyobrażał :).
    2013-12-25, 20:29I to nawet przytulę gratis, a co :).

• A mnie kto przytuli (która)? Jutro Sylwestra i przyjdzie samemu otworzyć szampana...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Chopaki i dziwczęnta nie pitolić mi tu o samotności tylko broć dupa w troki i rwać laski lub kawalerów.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

ja przytulę ]:->

• Trzymam Cię za słowo żabciu :-) W takim razie szybko musimy to ustalić - żeby zdążyć przed jutrzejszą północą. Może to będzie dobra wróżba na 2014-ty :-).