Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A dokad ma się wybrać samotna np 50-latka w piękny wieczór? Jak myślicie, ma prawo do rozrywki i poznania kogoś? Pewnie odpowiedzi będą: Do koscioła albo do parku, he, he :D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

50 tez ma prawo do wszystkiego.
    2013-06-15, 02:12

Generalnie spoko napisane, szkoda, ze to nie bylem ja.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W parku i w kościele najwięcej dziadków, to chociaż jakiś wybór bedzie :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dziadków i "babciów" jest najwięcej w Carfurze o 8 rano w poniedziałek :) hehe.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hej, szukam towarzyszki do jazdy na rowerze, głównie w weekendy czasami w tygodniu, dystanse różne (nie jeżdżę po mieście). Mam 32 lata. Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A, tam, w Carrefurze to są takie więcej stareńkie, 70 do 80 lat, a zadbana 50-latka wyglada jak 40-stka, kudy tym babulinkom z marketu do takiej?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Może opisz Marysiu wygląd tego chłopaka, wtedy będzie większa szansa że się odezwie na forum.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Z tyłu pociągły na twarzy.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Brunet, około 180cm, ciemne oczy, szczupły, ubrany był w białą koszulkę i jeansy. Normalny chłopak :) ale miał to coś w oczach :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Opisz to coś marysiu, będzie go łatwiej odnaleźć.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Idzie ktoś dziś popływać na orkę? Tak ok 20. 00.

• Właśnie przeczytałem iż spora grupa samotnych osób traktuje wyjazdy wakacyjne nie jako szansę zgłębienia nowych kultur, czy podziwiania zapierających dech w piersiach krajobrazów, a po prostu jako okazję do przeżycia nie zapomnianej przygody. Takiej, w której to znajdzie się miejsce na plażę, wysoką temperaturę, romantyczny zachód słońca i wyśmienity alkohol. No i oczywiście najważniejsze: piękną kobietę, przystojnego faceta z którymi to przeżyje się niezapomniane rozkoszne chwile...

Więc czy jest coś w tym, jak wam się wydaje?
    2013-06-25, 17:25Dwa lata odp na te pytania nawet nie wiedziałem, że to już tyle czasu minęło.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Własnie od jakiegoś czasu zastanawiam się z kuzynem gdzie wyjechać na ciekawe wakacje ale w Polsce? Może ma ktoś ciekawy pomysł, miejsce?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A kto może wiedzieć co dla ciebie jest ciekawe? Zna cię ktoś żeby ci doradzac, co dla jednego moze być ciekawe, dla ciebie będzie nudne, no i odwrotnie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Oczy mu błyszczały? Tak się dzieje gdy ktoś za dużo wypije :D.