Dokąd na wakacyjny s..?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mam 68 lat, szukam kogoś kto się mną zaopiekuje. Mam firmę duży dom i dwa auta.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Słabe prowo.

• Współczuję ci :(.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Daga moze tak kto mnie bendzie chcial stukac.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Bendzie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A ja chętnie poznam kogoś na jesienne wieczory abym mógł je przyjemnie spędzać w ciepłym klimacie u boku miłej kobiety. Piotr.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tylko na jesienne wieczory? A co z resztą roku?

• Piotr a ile masz lat i dobre pytanie zadała ci też Arden.

Dagmara czego tak naprawdę się boisz - starej samotności czy tego że kiedyś państwo zagarnie twój majątek?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Naprawde uwazasz ze ona/on (bo nigdy nic nie wiadomo) to pisala/pisal serio? Ech.

• A co ty mi tu za regułki wstawiasz?
    Co ty możesz wiedzieć o mojej klasyfikacji czy cokolwiek o moim zachowaniu? Możesz mi to wytłumaczyć? Czepiasz się (przynajmniej miło, że kulturalnie) a w ogóle mnie nie znasz i wypisujesz coś co tak naprawdę jest moją przeciwnością. Pozdro.

• Janosik może coś bije z jej strony w twoją stronę :).
    2012-09-26, 17:59

Pani Dagmaro to jeszcze pół życia przed panią - niech się pani nie martwi. Proponuję zaadoptować z dwoje dzieci z domu dziecka. Skoro boi się pani o swój wiek to dzieci mogą być już przecież nastolatkami. Pozdrawiam i życzę udanych decyzji.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

ODWAL SIĘ!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wiesz roko28 zanim komuś coś takiego zaproponujesz to przemyśl to najpierw.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A ja myślę, żę czemu nie - jak babcia jest samotna to niech sobie wezmie pod opiekę swoją i do opieki samej siebie jakieś biedene dziecko z właśnie jakiegoś domu dziecka.

A ja szukam partnera na imprezkę w tą sobotę we Wrocławiu, to impreza przyjacielska ale kazdy bedzie z partnerem, mój mnie zostawił? Jesli jest ktoś chętny proszę o kontakt, mam 36 lat - blondyneczka.