No i fajnie, pisz sobie co chcesz. Nuda to jest twoje główne zajęcie. Czy ktoś zasługuje na to, żebyś zachowywał się wobec niego jak dżentelmen, to wybacz, ale nie ty będziesz oceniał. Nie klasyfikuj ludzi.
Dokąd na wakacyjny s..?
-
-
Masz rację Asieńka. Bardzo lubię Świeradów a szczegolnie widoki z kolejki gondolowej.
-
Arden są ładniejsze miejsca np dziś jest wszędzie ślicznie a zwłaszcza w lesie super się spaceruje. Ciekawe ile osób dziś spacerowało?
-
Oczywiście że jest wiele pięknych miejsc. Ja bardzo lubie góry i czasem jestem w okolicy Świeradowa. A co do spacerów w ten jak, że piękny ;P słoneczny :P niedzielny dzień :P to jego uroki podziwiałam z wysokości łóżka i w otoczeniu herbaty malinowej z miodem i innymi takimi na choróbsko które mnie dopadło i nie chce puścić od kilku dni. To się nazywa fantastyczny weekend...
-
Nie byłam dzisiaj w lesie:) jakoś tak, nie miałam z kim pospacerować. Samej nigdzie nie jest przyjemnie a już zwłaszcza w lesie. Ale na pewno było super i ślicznie:)
-
A ja już dziś prawie byłem, ale jednak zostałem sprowokowany do innej opcji =_=.
-
Musialem zmywać gary co.
2012-09-23, 22:21Musiales *. -
Szukam przyjaciólki na dobre i złe.
-
Zresztą może być i para :).
-
Trójkat? Chcesz się dzielićz tą drugą?
-
Nawet jeśli to co w tym złego kiedy mężczyzna wyręcza swoją kobiętę chocby w myciu naczyń?
-
Daga daj na siebie jakis namiar.
-
Dagmara co to za desperacja? - szok.
2012-09-24, 23:40Bardzo się mylisz bo do nudy mi bardzo daleko - nie mam czasu na takie lekceważenie swojego czasu jak nuda. Myślę, że bardzo się mylisz co do mojej osoby i w ogóle nie znasz mnie. A co do klasyfikacji to jak najbardziej wybieram sobie ludzi do jakichkolwiek tematów.
-
Klasyfikujesz ludzi, jeśli chodzi o twoje zachowywania się względem nich, czyli czy masz być chamem czy gentelmenem odnosząc się do danej osoby! Jeśli chodzi o nudę, to można medytować i absolutnie się przy tym nie nudzić. Nuda nie ma nic wspólnego z lekceważeniem czasu, związana jest raczej z osobowością i charakterem człowieka.
-
Coś się tak uczepiła? :).