Wybory Parlamentarne 2007

• Mocherowy beret proszę o trochę logiki. Jesli przeważająca większość zagłosuje na jednego kandydata to czy ma opn większe szanse dostać się do sejmu niż te głosy rozłożą sie na trzy osoby ? :>

• Cytuj Zgłoś nadużycie

niby racja _slim_sas_. Ale wydaje się, że wybory to coś więcej niż ćwiczenie z arytmetyki. Matematyka jest jak wiadomo dziedziną nie wolną od abstrakcji. Wielki znawca Polski gminno - powiatowej powiada tak: "kto w świecie żyje wciąż abstraktów najprostszych już nie widzi faktów"Osobiście wole odwołania do człowieka, programu, niż arytmetyki

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hej. Pani Maciejewska staje do wyborów ??????? O rany , tylko nie to, Owszem, wykształcenie posiada,aparycja niczego sobie ale w działaniuna rzecz społeczeństwa kompletnie "mniej niż zero" Po prostu dużo słów i chęci ale na zsadzie "ja mówię a Ty zrób" Bezstronny

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A Przybylski to niby kto ? starosta i co z tego -zrobił cos konkrwtnego dla kogo ? Maciejewska ma wyższe a, Przybylski technikum ronlnicze.Juz jeden był wazny po zawodówce ( bez obrazy dla tych co maja zasadnicze) i co takiego zrobił dla polski .( tyle co pozwolił zachód)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Śmieszni polaczkowie.Weźcie się za robotę. Biadolicie jak stare baby.Kogo obchodza nowe świnie w starym korycie ?Za chwilę i tak nie będzie co żreć !

• A ty jakiej jesteś narodowości ? Ciebie pewnie obchodzą wybry do Knessetu lub Bundestagu

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pan Przybylski ma wyzsze wyksztalcenie i pare studiow podyplomowych.Anka moze w nastepnych wyborach ty wykazesz sie odwaga i wystartujesz w wyborach?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Znam Pana Przybylskiego. Jest człowiekiem kompetentnym z dużym doświadczeniem samorządowym. Nie odmawia ludziom pomocy, gdy ma możliwość działania. Głosuję na Przybylskiego

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ela Maciejewska jest super kobietą zagłosuję na nią i cała moja rodzina. Elu trzymaj się będzie dobrze. jeszcze pare głosów Ci załatwię.Popieram PiS bo chroni kraj przed rzadami PO i post komunistami2007-10-07, 13:11Tym razem zagłosuję na kobiete będzie to Pani Maciejewska bo jest ładna dobrze się prezentuje i takiej osoby nam ptrzeba w parlamencie popieram PiS

• wygląd powodem do głosowania .. litości .. ręce i wszystkie członki mi opadają :/

• Cytuj Zgłoś nadużycie

_slim_sas_, opadający członek oznacza chyba problemy z erekcją, proszę sie nie załamywać - wizyta u urologa i szybkie podjecie leczenia w 90% pozwala znaleźć się znów na TOP - ie. Życząc rychłego powrotu do zdrowia chciałbym zapytać: Dlaczego akurat wygląd nie może być powodem wyboru danego kandydata ?Czy dobra prezencja jest dostatecznym powodem do eliminowania z polityki, wyboru do parlamentu?????????????

• A wiesz to z doświadczenia ? Ok zdaję się na twoje zdanie w końcu ekspert. dobra prezencja jest najmniej ważnym powodem aby na kogoś zagłosować, no chyba ze są to wybory m(p)iss.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

sorry slim, pozwoliłem sobie na uszczypliwość; chciałem tym zwrócić uwagę na potrzebę jasnego i jednoznacznego wyrażania swych myśli w dyskursie. Kierowanie się wzgledami estetycznymi przy wyborach nie wydaję się znowu wcale takie głupie. Egzemplum - R. Reagan, który - przynajmniej w początkowym stadium politycznej kariery -"jechał na wizerunku". Juz choćby 17 - letni terror "michnikowszczyzny" pozbawil nas możliwości rzetelnego osądu rzeczy, ludzi i zjawisk. Wyjsciem z tej sytuacji wydaję sie zdanie na intuicję i to "jak komu z oczu patrzy".- i nie przesądzam tu na kogo głosować.

• michnikowszczyzny" powiadasz ... a to już przynajmniej wiem z kim mam do czynienia :)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Na blogu oczekuję merytorycznej polemiki a nie samozachwytów po osiagnięciu "nirwany"