kobieta jest inteligentna a ty tylko baba :)
Wybory Parlamentarne 2007
-
-
Hmm. Pamiętajmy że na poziomie lokalnym głosujemy na ludzi a nie na partie (w pewnym logicznym sensie pojedynczy kandydat zrobi dla regionu więcej niż kolektyw partii patrz Włoszczowa :-). hmm analizując program 3 pierwszych kandydatów wybieram Panią Maciejewską. Może i jest w PIS ale jej program wydaje sie obiektywnie najlepszy
-
Pascal 5 ,juz ci tłumaczyłam, że jestem kobietą.A ty uparcie swoje.Nie stać cię na więcej?Baby to się piecze na Wielkanoc.
-
Na mieście i w powiecie widać już dużo plakatów i ulotek Pani Eli Maciejewskiej wiem bo dużo jestem w trasie radzę przeczytac program z tej ulotki i napewno się do niej przekonacie . Ja GŁOSUJĘ NAPANIĄ ELĘ MACIEJEWSKĄ w parlamencie jest potrzebna świerza krew. GŁOSUJCIE NA PIS
-
Piotr z ulotek czerpiesz wiedzę o kandydacie ? Żal.pl
-
ja napewno zagłosuję na Cezarego Przybylskiego - to jedyny kandydat który na realną szanse zdobyc odpowienia ilość glosów. Ja chcę aby w koncu Bolesławiec miał swojego posła!!!!!!!!!!!!!Pomyślcie o tym!!!!!!!!!!!!
-
Witam :-))Ja jeszcze nie wiem , ksiądz na ostatniej mszy jeszcze nie powiedział na kogo głosować ;-))Pominę dalszy komentarz bo i po co ;-))Pozdrawiam :-))
-
słuchaj księdza to wyjdziesz na tym :/
-
jeśli mamy takich intelgentów jak antyPiSowiec to nie miejcie ludzie pretensji że w Polsce jest jak jest
-
Wszystko sie okaże jutro po 20.
-
_slim_sas_ daj już sobie spokój na tym forum, nikt Cię nie chce słuchać..., szukasz poklasku...???
-
Temat już zakończony!!!! Jutro wszystko będzie wiadomo!!!!
-
Mordo ty moja ja nie musze się dowartościowywać, ale ty chyba masz niską samoocenę
-
_slim_sas_ Ja mam wysoką samoocenę i nie mam kompleksów, patrzę realnie na życie, jesteś dużo młodzy ode mnie i trochę więcej wiem. Mam porównanie czasów, co było a co jest i jak powinno być. Prawda taka jest, że nie ważne jest z jakiej jesteśmy partii ważna jest sprawa Polski i wszyscy powinniśmy się połączyć dla jej dobra, bez względu na opcję polityczną, bo kłótnie i podziały na lewych i prawych, w tym na tych z centrum, nikomu nie służą dobrze. Zamiast iść do przodu, to stoimy w miejscu, a nie o to chyba chodzi..., nie...???., wrogowie Polski z tego się cieszą, jak w Polsce był choas to zawsze to było na ręke innym państwom wrogim nam.To jak mamy w kraju, to także wina ludzi, chodzi mi o frekwencję wyborczą, ilu tak naprawdę idzie nas jako obywateli głosować, no ile...???, a pretensje później do kogo...???, jeden z drugim ma. Ja idę na wybory zawsze, a muszę zaznaczyć, że nie jestem komunistą. Na dzisiejsze czasy marzy mi się taki przywódca jakim był Marszałek Piłsudski, takiego człowieka nam teraz potrzeba, aby ten bałagan wziął w garść i zrobił porządek jak trzeba. Po godzinie 20.00 okazę się czy Polacy to wielki i mądry naród, czy jak w przysłowiu "mądry Polak po szkodzie" Czy chcemy zmian, walki z korupcją, z układami, z dalszym okradaniem wspólnego majątku narodowego - sprzdażą za bezcen, który jest naszym wspólnym dorobkiem i dziedzictwem narodowym, czy jak za Targowicy, prywata i samowola, jak za Króla Sasa "Jedz, pij i popuszczaj pasa".Czas najwyższy z tymi patologiami Polski skończyć, ale każdy musi zacząć od siebie, a na to musi sobie każdy sam odpowiedzieć w swoim sumieniu.
-
Co sie dzieje z wynikami wyborow?.Czyzby kaczory juz chcieli i to zafalszowac?