Pamiętajcie WSZYSCY będący za i przeciw C.Przybylskiemu !W tym momencie liczą się tylko sprawy naszego miasta i realne możliwości kandydatów .Spierając się o pierdoły nigdy nie będziemy mięli P O S Ł A z Bolesławca. PRZYBYLSKI to j e d y n y kandydat mający realne sznse ! Jesteśmy znani z tego , mówimy NIE bo NIE .Choć raz pomyślmy normalnie i oddajmy BOLESŁAWIANIE swoje głosy na C.PRZYBYLSKIEGO ! Pozdrawiam.Obywatel
Wybory Parlamentarne 2007
-
-
Ah !!!! obywatelu jesteś nim jakiego miasta. Chyba nie Bolesławca. Nie zapominaj obywatelu o tym pytaniu, czy pan Przybylski tym posłem będzie potrafił być?. Ja uważam, że może przynieść taką samą hańbę jak pani Sawicka, co go gorąco popierała do póki się nie zhańbiła sama. Nie uważam żeby pan Przybylski był tym parlamentarzystą, który przyniesie nam jakiekolwiek korzyści,sobie osobiście pewnie tak, szczególnie będzie się musiał starać by odpracować dwie bardzo kosztowne kampanie wyborcze. Jeśli będąc wice starostą i starostą wiele lat nie potrafił dać sobie rady z szpitalem powiatowym i drogami powiatowymi, które są w fatalnym stanie. To pytam jak sobie poradzi z posłowaniem, jeśli starostowanie mu nie wychodzi. To że wysiedział na stołku tyle lat nie jest powodem że należy mu się nasze zaufanie jako przedstawicielowi do parlamentu, gdy je zawiódł wielokrotnie jako wice i starosta. Pozdrawiam i przestrzegam przed pochopnością oddawania swego szlachetnego głosu.
-
Pamietaj ciotka Rozalio ze szpital obecne zadluzenie zawdziecza jasnie nam panujacemu prezydentowi ;)pzdr
-
no,no ty jasko jesteś w dużym błędzie .Dowiedz się o szczegółach długu szpitala.To co zostało po obecnym Prezydencie ,to malutka kwota.Dotychczasowe dziełania na rzecz szpitala ze strony obecnego Prezydenta są bardziej widoczne ,niż całego starostwa.Pan Starosta nie zmienił toku myslenia ani dziełania od wielu lat .Nie potrafił zastosować ekonomii rzeczywistej.Nie jest dobrym gospodarzem.BROń NAS PANIE BOżE PRZED JEGO DALSZYMI RZąDAMI.TAKIE JAKIE JEST PO TAKI JEST PAN STAROSTA.STARY KOMUNISTYCZNY UKłAD.A w tym układzie mieliśmy dwa gatunki kiełbasy.kawe i pomarańcze na święta.
-
A tak - poza wszystkimi złośliwościami - to fajna z Ciebie Baba, Ciotko Rozalio ! Pozdrawiam !
-
Z okazji tak napastliwej nagonki na naszego Starostę chcę powiedzieć, że robi dla nas bardzo dużo i jeszcze więcej. Przecież droga powiatowa, która prowadzi przez naszą wieś jest remontowana dzięki Panu Staroście - chwała mu za to niech go Matka Boska chroni od wszelkich wypadków drogowych a szczególnie jak jeździ samochodem służbowym do i z pracy na koszt naszego podatnika.a w ościennej Gminie Gromadka ma takie duże poparcie, że nawet zrobi im chodnik - chwalcie Pana Starostę i przyszłego fajnego Posła - będzie odpowiednio pomagał tym, co go lubią a tym co nie po łapkach ... .
-
A może postanowicie oddać głoś na kogoś nowego, młodego i ambitnego z zasadami. Takim człowiekiem jest Jerzy Bram i na niego warto oddać swój głos!!!
-
Po dzisiejszej debacie to bez wahania oddam głos na PO, nigdy PiS-ory.Co to za facet co dmucha kotkę fuuuj
-
A to dziwne Pascal5 ,że uwazasz debatę wygraną przez Pana Tuska.Ja osobiście odebrałam to z przewagą korzyści PANA PREMIERA.Jak widać ile osób ,tyle odczuć.Kazdy ma prawo do swojej oceny.Tylko jest jedno pewne PRAWDA JEST JEDNA.Pan Tusk chce władzy bezwzględnej.jest jak zapieniona z wsciekłości hiena .To Platforma odpowiada za brak koalicji.Czy już nie pamietacie ,jak po przegranych wyborach chcieli mieć wiekszość w ministerstwach.?2007-10-12, 22:05i jeszcze jedno,zapomniałam dopisać.Co ty tak z tą kotką.Czy ty nie orientujesz się z kim człowiek uprawia seks?Jak u ciebie z twoją edukacj i orientacją seksualną?Może potrzebujesz pomocy seksuologa,żebu ci wytłumaczył co i jak i kto z kim.przetrwaj do rana,a po przebudzeniu się do lekarza biegnij.Może dobry fachowiec jeszcze cię uratuje.dobranoc.
-
Potrzeba Nowych młodych, wykształconych, ambitnych ludzi z zasadami. Ci co byli w sejmie powinni odejść. Taki jest Jerzy Bram i na niego zagłosujcie
-
LPR nie wejdzie do sejmu wiec po co na nich glosowac;)
-
Miałem taki malutki pistolecik - powiedział prezes Jarosław o swoim potencjale ! Mieszka z mamą, nie ma prawa jazdy, nie ma konta, jest starym kawalerem i mamy rozwiązanie zagadki stanu posiadania. Wódz nie ma zbyt wiele, bo ma malutki pistolecik. Nie da rady wygrać tych wyborów z takim arsenałem.Matka_Kurka 2007-10-12 23:11
-
do MAJA skąd ty babo jesteś, nie wiesz że premier żyje z kotką :)2007-10-13, 09:44to ty lecz się
-
Głosujcie na Jerzego Brama z LPR!!!!!!!!!!
-
do PASCAL5 ,PIERWSZA SPRAWA TO NIE JESTEM BABą ,ALE KOBIETą.DRUGA TO JESTEś NIEGRZECZNY ,żLE WYCHOWANY ,PO PROSTU CHAM.!!! A TRZECIA TO ,żE PREMIER MA ZWIERZę W DOMU CZYLI KOTKę TO WIE O TYM CAłA POLSKA.ALE TO TY UłOMNY MAłY CZłOWIEKU NIE WIESZ I NIE ROZUMIESZ CO ZNACZY żYć Z KIMś. JEDNAK LECZ SIę , ALE NIE NA GłOWę NA TO JEST ZA PóZNO.MOżE JESZCZE UDA SIę WYLECZYć CIę Z KATARU,ZEBY CI GILE NIE WISIAłY POD NOSEM.