Wybory Parlamentarne 2007

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W wyborach zagłosuje na Cezarego Przybylskiego

• Cytuj Zgłoś nadużycie

dlaczego pani maciejewska?bo kobiety nie zdradzaja tak jak mezczyzninie zdradzi ziemi boleslawieckiej, jest z nia zwiazana maciezapozostali kandydaci lubia wodke wiec was przepija i za duzo ich jest w kolejce2007-10-03, 12:56ups... macierza*sam sobie poprawie

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A PiS jaki ma program?Pseudo naprawy panstwa.Dla nich kazdy kto zarabia powyzej 5 tys jest oligarcha.szkoda slow.Obiecuja wszystko , wszystkim .Polska to dziwny kraj gdzie snie mysli sie jak zapobiegac ale jak leczyc.Mam nadzieje , ze ludzie w koncu zmadrzeja.PO krytykuje ? To PiS caly czas mowi , ze za ich nieudlonosc odpowiedzialna jest PO.A teraz po rozpadzie koalicji rowniez samoobrona i PiS.Zenada. Konferencja za konferencja jeden minister drugi minister premier i tak w kolko.Panie Gonzalez czy moglby Pan napisac dlaczego glosuje Pan na PiS ?pozdrawiam

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Lance do boju, szable w dłoń oszustów i kłamców z PiS-u GOŃ!!! GOŃ !!!GOŃ!!!70% POLAKÓW MÓWI PiS-owi PRECZ!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Po pierwsze. Zarabiam powyżej 5 tyś zł i nie czuję się oligarchą, ściganym przez rząd PiS-u. Po drugie. Nie odpowiada mi polityka ulegania we wszystkich kwestiach Brukseli, a w tej kwestii PO zgodnie z "europejską" ogładą zgodziłaby sie na wszystko. Po trzecie. Nie sądzę, by PiS obiecywał wszystko wszystkim. Przykład? Lekarze. Min. Religa (nie tak dawno bliżej mu było do PO) wyraznie stwierdził, że postulatów lekarzy obecnie spełnić nie może...więc gdzie tu obiecywanie czegokolwiek...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

gonzales te 5 tyś zł to wyciągasz z urzędu, czy masz działalność i ledwo płacisz na budżet.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

ano ostatnio powiedzieli ze wezma kase z funduszu dla bezrobotnych i dadza lekarza,zapraszam do lektury Obiecanek PiS :http://www.nie.com.pl/art7556.htmpozdrawiam

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Głosując na Starostę Przybylskiego mamy szansę mieć Posła z Bolesławca! Głosując na Panią Majewską, której nikt nie zna - wyciągniętą z kapelusza przez PiS, możemy mieć tylko figę z makiem. Zastanówcie się!!! zawistnicy.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

mocny argument , jedyna babeczka.;) Ja swoj glos oddam na Staroste.Ma realne szanse reprezentowac nasz powiat w Sejmie.Mam nadzieje , ze dotrze do ludzi to ze warto postawic na kogos kto ma szanse , a nie zawsze jest z parti ktora chcemy popierac.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja pójdę na wybory i skreślę całe kartki (listy) na których są przedstawiciele w/w partii politycznych. Chyba tylko debil może uwierzyć, że będzie lepiej jeśli w sejmie będą ci sami ludzie. Tych samych wystawiono w czołówkach list wyborczych. A więc głosując akceptujesz zachowania tych, którzy byli przez ostatnie -prawie 2 lata. Zbójecka ordynacja wyborcza wspiera aparatczyków. A ponadto ciemny naród polski głosuje na pierwszego na liście. Gdyby zagłosowali na 20-tego na liście tio i tak wsparli by tych z czołówki list, bo ordynacja wyborcza jest przemyslnie skonstruowana. Nie ma znaczenia barwa polityczna. Proponuje postapić tak jak ja lub sobie tym razem odpuścić (nie iść) a wzamian poczytać ordynację wyborczą, wtedy można dojść do wniosku, że to chodzenie na wyb. nie ma sensu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak patrze, że istnieją jeszcze ludzie tak zacofani, ze chcą głosowac na PIS to mysle, że jest to dramat dla społeczeństwa polskiego.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie masz racji Daro ci z PiS liczą na takich jak Ty. Im więcej ludzi nie będzie głosować tym lepiej dla PiS, bo twardy zacofany mocherowy spełni swój sekciarski obowiązek. Na szczęście studenci się mobilizują i wybiorą mądrzejszą i bardziej nowoczesną PO.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Gratuluje ludziom poczucia humoru.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie oddawajcie swoich głosów elektoratowi PiS I Radia Maryja, idźcie głosowac. Pamiętajcie, to jest bardzo zdyscyplinowany elektorat, żeby dostac się do nieba nawet z kroplówkę podjedzie do urny. Do jest przeogromna siła. Jeśli znowu pójdzie do urn 30% wyborców, to 15% to elektorat Radia Maryja. Jeśli pójdzie 70% do urn, to 15% nie będzie miało szans żeby rządzic tym krajem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Obiecali odnowę moralną– zrobili przestępcę wicepremieremObiecali 3 miliony mieszkań– ceny mieszkań są horrendalneObiecali, że brat prezydenta nie będzie premierem– i oszukali nas znowuObiecali walkę z korupcją– wyrwali dla Rydzyka 15 milionów euro z unijnej kasyBądź patriotą, głosuj przeciwko oszustom