Wybory Parlamentarne 2007

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Uprawiam wolny zawód. Nie wiem, dlaczego tak szkalujecie PiS...Liczyłem na merytoryczną dyskusję, a nie przyklejanie sobie nawzajem epitetów...Jak już nadmieniałem, nie jestem fanem partii rządzącej, ale jak czytam, że jeżeli głosowałem na PiS=mam moherowy beret...zagłosuję jeszcze raz, by kolejny raz udowodnić, że jednak go nie mam...2007-10-04, 02:21"Lance do boju, szable w dłoń oszustów i kłamców z PiS-u GOŃ!!! GOŃ !!!GOŃ!!!70% POLAKÓW MÓWI PiS-owi PRECZ!" - miotła...63% Polaków mówi PO nie tym razem....(interia.pl)...64% Polaków mówi PO nie tym razem....(gazeta.pl)...72% Polaków mówi PO nie tym razem....(bankier.pl)....czy takie przykłady maja jakikolwiek sens...???

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Beata S. też psioczyła na swoim blogu na PiS i "państwo policyjne". Teraz już widać dlaczego! Kto więc atakuje PiS? A co ważniejsze - DLACZEGO ?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Takich posłanek,posłów jak Beata S. w PiS jest parę tysięcy więcej, tyle że ABW nie przychodzi do nich z korupcyjną prowokacją to każdy widzi gołymi oczami. Spektakl kaczora i jego szeryfa Ziobro ziobro 7 jest żenujący. Ciebie podwójny świński ogonie dawno już rozszyfrowano jako przydupasa bolesławieckiego rydzykowatego układu, którego broniłeś, bronisz i niedługo nie będziesz miał czego bronić. W Bolesławcu można obserwować gwałty, latające noże i wiele innej agresji i Państwo ma to głęboko w żupie. Taka prewencja nie jest tak medialna jak kuszenie łapówami Przez młodych za wszelką cenę chcących sie wykazać agentów oszołomów z jakiejś tam kaczej agencji. Czarnej owcy Beaty S. już niema. Zobaczymy jak kiedyś historia rozliczy te PZPR-owskie kacze bagno. Pis na wodę fotomontaż.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

PO - opcja dla ludzi myślących !

• Cytuj Zgłoś nadużycie

walę ja te wybory wszyscy są siebie tak samo warci dla mnie to mogło by ich wogóle nie być

• nie głusując pozwalasz na to żeby inni wybrali za ciebie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nikt już nie pamięta, że CEZARY PRZYBYLSKI ZABIŁ CZŁOWIEKA?!?

• A co ty za głupstwa opowiadasz, Lidio droga? Chodzi Ci o nietrzeźwego pieszego, który wyszedł z rowu w ciemności wprost pod nadjeżdżający - i to wolno - samochód starosty? Poczytaj sobie, kobieto, co to znaczy "zabił" w słowniku języka polskiego albo w jakimś kodeksie.

• Lidia ty do głupia baba jesteś

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A jastem za Lidką .Ten Pan juz się sam nie obroni!!!!!!!!!!!!!1

• Cytuj Zgłoś nadużycie

jestem ciekawa co mozna było zmanipulować przy sondzie ?ja uważam , że moderator nie wywiązuje się uczciwie ze swoich obowiązków .zamieszcza wyniki jak chce

• Cytuj Zgłoś nadużycie

a ja uważam maju ze to ty probowalas oszukac sonbde i wielokrotnie glosowalas i teraz jestes zla ze administratorzy ukrocili twoje oszustwa. wygra przybylski, jestem za nim

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Bolesławianie jeżeli chcemy mieć swojego w Sjmie to tym razem zagłosujmy swolidarnie na Starostę Przybylskiego, bo tylko on ma jakiekolwiek szanse. Bądźmy mądrzy.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

PO to pseudoliberałowie, popieram UPR Korwina Mikke, PO i LID to ekipa z Magdalenki, komuna oddała władzę swoim agentom i ten układ butelkowo-biznesowy trwa dalej, jesli ma sie zmienić to trzeba wybrac całkiem nowych ludzi bo nigdy nie bedzie szansy dla osób bez pleców i znajomości, chyba,że wyprowadzimy naród na pustynię na 40 lat i tam wyrosnie nieskrzywione nowe pokolenie, a tym nazwiskom powtarzajacym sie przez 15 lat dziekujemy, oni dają przykład nastepnym jak sie dorobić na przekrętach i układach i nic na lepsze się nie zmieni, to co jest dzisiaj to fałszywa demokracja, rzeczywistośćmanipulowana przez systemowe media, to ja mam gdzies taką władzę ludu , będzie powtórka II RP sprzed 1926 roku - ogólny nieład, nie głosujmy na tych co już rządzili i nic nie zmienili dla zwykłych ludzi, jak było za SLD i Unii Wolności to wie ten, kto chcial dostać pracę w budżetówce, bez pleców bez szans, popatrzcie na nazwiska w B-cu, jestem za nowym ładem

• Cytuj Zgłoś nadużycie

do hank.nie nie ja manipulowalam przy sondzie,nie jestem zła na nikogo.jestem tylko ciekawa co zostało zrobione-jakie oszustwo?nie wierzę w to co napisał Pan Krzysztof i dlatego chcę wiedzieć więcej.Ale skoro nie zostało to wyjaśnione to po prostu jest normalnie.Czyli Pan Krzysztof naprawdę może robić na tym portalu co mu się podoba.Zostało uzyte bardzo mocne słowo OSZUSTWO.