Jak zerwać z samotnością

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~Anonim napisał(a): Żalisz się czy chwalisz?[/blockquote]
    Wyraziłem swoje zdanie na ten temat zatem nie bardzo rozumiem gdzie tu się niby żale tudzież czym chwalę? Proszę wyjaśnij.
    2012-11-13, 19:31
    ALEKS napisał(a): poszukiwać takiego taniego kochania.

Hm? Taniego kochania?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tak taniego! Nie trzeba się zbytnio starać, wystarczy parę wpisów na forum, jakaś muzyczka i może się uda, co? Nie wiem? Okaże się.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ALEKS napisał(a): Tak taniego! Nie trzeba się zbytnio starać, wystarczy parę wpisów na forum, jakaś muzyczka i może się uda, co? Nie wiem? Okaże się.

To muszą być naiwne kobiety jak się na to skuszą.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Albo naiwni mężczyźni, którzy sądzą, że kobieta to idiotka lub dziwka.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zazwyczaj trafia swój na swego, oboje siebie warci.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Macie bardzo trafne spostrzeżenia. Jedni lubią taki a nie inny sposób zdobywania bo jest wygodny i mało wymagający a w każdej chwili można się wycofac bez żadnych konsekwencji. Można sobie poudawać, pokoloryzować a w życiu bywa zupełnie inaczej niż w sieci.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To juz lepiej jakby powstał w bolesławcu dla samotnych klub singli, czy cos w tym stylu. Lepsze to niz internet.

• ~Ripo napisał(a): Metoda dla leniwych, majacych niska samoocene i uzaleznionych od komputera. Komputeryzacja zycia to zło.[/blockquote]
    Komputeryzacja to zło? Masz i nie masz racji. Tak jak we wszystkim trzeba umieć zachować umiar. Ale ludzie są wygodni z natury i każdy wynalazek ułatwiający nam życie rozwija się w błyskawicznym tempie. I dlatego zachowanie umiaru zostało już dawno przekroczone w przypadku komputerów, komputery mamy teraz wszędzie. Wyręczają nas w każdej dziedzinie życia.
    2012-11-14, 10:01[blockquote]~Ripo napisał(a): Zazwyczaj trafia swój na swego, oboje siebie warci.

Najlepsze podsumowanie waszej dyskusji.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

I znowu w Bolcu :-D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kto ma ochote wyskoczyc na piwko pogadac wieczorkiem?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~facecik napisał(a): Kto ma ochote wyskoczyc na piwko pogadac wieczorkiem?

Ja mam ochotę ale nie ma z kim. Jak byś był kobietą to inna rozmowa :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No kobietą raczej nie jestem
    :-D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Raczej? Czyli masz jakieś wątpliwości? ;-).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hehe... Czekaj sprawdze...

No napewno nie :-D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Długo coś sprawdzałeś...