Jak zerwać z samotnością

• ~xxx napisał(a): Roko czemu tak się wozisz po Bolesławcu? Widać że masz kiepski gust co chodzi o twojego szofera ha ha ha.

Roko tak nisko upadłeś? Żal.
    Uważam, że bardzo się mylisz ale osoby o tak wysokiej kulturze, dbające o siebie, piękne i z wyższej półki niestety rażą tak zakompleksione osoby jak ty!
    A zdania napisane przez ciebie, osobę bez wartości życiowych, o płytkim horyzoncie, niskim poziomie rozumu i wzbudzającą pogardę w ogóle mnie nie interesują. Nie zaśmiecam sobie tym głowy. Więc proszę daruj sobie tak prostacką zaczepkę gdyż dyskusja z tobą jest całkowicie dla mnie zbędna, powodująca mój wstyd!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Roko ale zabłysnąłeś. Widać po twojej wypowiedzi jaki jesteś płytki. Żenada.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

O w mordę, piękny, z wyższej półki, wysoka kultura, a pogardza ludżmi, no cóż... Przykre.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Anonimie naucz sie czytac ze zrozumiem. Szczerze polecam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Roko wrocil równa się koniec nudy na forum.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    roko28 napisał(a): Roko tak nisko upadłeś? Żal. Uważam, że bardzo się mylisz ale osoby o tak wysokiej kulturze, dbające o siebie, piękne i z wyższej półki niestety rażą tak zakompleksione osoby jak ty! A zdania napisane przez ciebie, osobę bez wartości życiowych, o płytkim horyzoncie, niskim poziomie rozumu i wzbudzającą pogardę w ogóle mnie nie interesują. Nie zaśmiecam sobie tym głowy. Więc proszę daruj sobie tak prostacką zaczepkę gdyż dyskusja z tobą jest całkowicie dla mnie zbędna, powodująca mój wstyd!

Też tak bym napisał gdyby ktoś się czepiał mojego najbliższego otoczenia. Popieram roka.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

:-D Faktycznie, ciekawie zaczyna sie robic po kilku tygodniach nudy... Serial "Moda na rokokoko" sezon drugi... :-D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~zółw napisał(a): Anonimie naucz sie czytac ze zrozumiem. Szczerze polecam.

Sam nic nie kumasz, jak nie wiesz o czym piszę i do kogo to odwal się.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pytanie do moderatorów: czy ten temat można zamknąć raz na zawsze?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie zamyka się dobrze prosperujących tematów!

• ola1234 napisał(a): Kurczę z powrotem powrócił stary awatar :) dość ;)

Tylko się nie wieszaj!