Jak zerwać z samotnością

• ~Messi napisał(a): Tak się zastanawiam, czy do mnie kiedyś przyjdzie miłość, czy ja w ogóle jej kiedyś doznam. Czas leci, zima idzie, smutno, ciemno, samotnie :( Nie chce kolejnych Świąt spędzić w samotności - nie licząc najbliższej rodziny.

Spoko, przyjdzie i to w najmniej oczekiwanym momencie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ola1234 napisał(a): Właśnie, tutaj na forum mam głowę wilka jako awatar, a w panelu użytkownika - głowę białego uśmiechniętego pieska, bo na taki wczoraj zmieniłam. Dlaczego mam dwa różne awatary?

Spróbuj jeszcze raz zmienic, cos sie zawiesilo w systemie.

• ~Anonim napisał(a): Spróbuj jeszcze raz zmienic, cos sie zawiesilo w systemie.

Zmieniałam już kilka razy i ciągle to samo.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ola1234 ale widac ten co chcesz miec avatar tu na forum, wiec to najwazniejsz chyba co?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Roko czemu tak się wozisz po Bolesławcu?
    Widać że masz kiepski gust co chodzi o twojego szofera ha ha ha.

• ~Anonim napisał(a): Ola1234 ale widac ten co chcesz miec avatar tu na forum, wiec to najwazniejsz chyba co?

Bo właśnie jest ten co chcę awatar, chyba parę minut temu się zmienił, wygląda na to, że "coś puściło" najwyraźniej ;(.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ola1234 napisał(a): Bo właśnie jest ten co chcę awatar, chyba parę minut temu się zmienił, wygląda na to, że "coś puściło" najwyraźniej ;(

Ciesze sie razem z Toba kolezanko :).

• Kurczę z powrotem powrócił stary awatar :) dość ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ten biały psina obecnie całkiem fajny, jest ok. Czemu nie spisz?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~Messi napisał(a): Mam zmienne IP :) 2012-12-03, 22: 05. Może i jestem trochę nieśmiały :) Przeważnie jest tak, że jak mi się jakaś dziewczyna podoba to jest już zajęta. Szukałem, szukam i będę szukać prawdziwej miłości :)

Dopiero jak pokochasz, to będziesz wiedział, ze to prawdziwa miłośc a podobanie się. No cóż, zależy co mamy na myśli bo zazwyczaj podobanie to, że ktoś nam ''wpada'' w oko swoją urodą, a to za słaby fundament do zbudowania miłości, bo jak wiadomo kocha się sercem a nie oczami. Powodzenia. }.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~xxx napisał(a): Roko czemu tak się wozisz po Bolesławcu? Widać że masz kiepski gust co chodzi o twojego szofera ha ha ha.

O gustach się nie dyskutuje. To co nie koniecznie podoba się Tobie, nie koniecznie nie podoba mnie mi czy komukolwiek innemu. Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~bromba napisał(a): Dopiero jak pokochasz, to będziesz wiedział, ze to prawdziwa miłośc a podobanie się. No cóż, zależy co mamy na myśli bo zazwyczaj podobanie to, że ktoś nam ''wpada'' w oko swoją urodą, a to za słaby fundament do zbudowania miłości, bo jak wiadomo kocha się sercem a nie oczami. Powodzenia. }.

Tak, ale ja mam tak, że widząc kobietę po kilku sekundach wiem, czy mogę się w niej zakochać czy nie. Widzę sporo ładnych dziewczyn, które są ładne itp. i najchętniej skończyłbym dzień z nią w łóżku, ale wiem, że się w niej nie zakocham.

• Jest gust i guscik.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Samotność to stan umysłu... wydaje Ci sie ze kogos potrzebujesz a samemu też można życ... tylko ze mamy tu juz w naszej naturze ze lubimy ludzi... chcemy byc potrzebni, zauważeni, kochani itp. nie szukaj miłości! Szukaj kogos z kim bedzie dobrze Ci sie rozmawiało :D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~xxx napisał(a): Roko tak nisko upadłeś? Żal.

O Kolejna zazdrosna panna...