Marcinie upośledzony umysłowo to jesteś ty,i nie życze sobie uwag tego typu pod moim adresem.Ja ciebie i nikogo na forum nie wyzywam.A dla imprezy zrobiłem tyle ,że przyszedłem i zapłaciłem za wstęp oczekując dobrej zabawy!!!Do pomocy sie nie pcham bo o organizacji tak wielkiej imprezy nie mam pojecia.Ale wiem jak taka impreza powinna wyglądać.trzeba ludzi kompetentnych i rzetelnych do prowadzenia takiej imprezy,a przedewszystkim ludzi mądrych! co w twoim przypadku marcinie chyba nie idzie w parze.pozdrawiam. P.S.Panie krzyśku nie wiem dlaczego sie tak pan czepił tego przedstawiania? jak chciałbym być rozpoznawany to zostłbym radnym! :-) teraz poważnie."Kicha tegorocznej imprezy" miałem na myśli termin,kolejność zespołów,ludzi zabawiających publike,dużo by o tym pisać.lubie bolesławiec i lubie bluesa,nie chciałbym żeby moja krytyka była odbierana w sposób negatywny.poprostu uważam ,że mam do niej prawo tak jak każdy kto zapłacił za bilety.nie chcę też nikomu podcinać skrzydeł,dobrze,że impreza jest i życze sukcesów. p.s.jeśli kogoś uraziłem to przepraszam (P.Krystyna) pozdrawiam.
Czesi z -123 Min. byli gwiazdą koncertu finałowego BnB
Dyskusja dla wiadomości: Czesi z -123 Min. byli gwiazdą koncertu finałowego BnB.
-
-
Drogi Odglaniaczu.Właśnie o to chodzi, żeby o niedociągnięciach piasć. Najlepiej na adres biuro@bluesnadbobrem.eu. Mówię całkiem poważnie, bo zależy mi na tym, żeby te niedociagnięcia likwidować. Jeśli organizatorzy będą wiedzieli co się widzom nie podobało, co według nich możnaby poprawić, to będzie tylko z korzyścią dla imprezy. Prosze tylko, zeby pisać konstruktywnie i bez obelg. Jeśli ktos pisze konstruktywnie i nawet się nie podpisze to będzie to interesujące, ale jeśli niepodpisane lecą bluzgi to po prostu szkoda gadać. Czekam więc na konstruktywne uwagi (najlepiej z uzasadnieniem) pod adresem podanym powyżej.pozdrawiam
-
całkiem całkiem